Maksimum 1000 TL Klavye Önerisi

Böyle bir bütçeye bu klavyeyi önermeniz açıkçası üzdü.

Gamepower, Rampage gibi (bence) kalitesiz ürünleri önermeyin. Kullanan arkadaşlar öneride bulunursa iyi olur.

Ben parasından çok malzeme kalitesine ve işlevine bakarım ürünlerin, ön yargı ile yaklaşırsanız yanlış değerlendirisiniz.

@dogant Rampage, ürünlerinin malzeme kalitesi kötü. Ön yargı değil bu bilindik bir şey. Her Rampage kullanıcısının genel de yaşadığı bir şey. R6 Hydra eski bir klavye 5-6 yılı vardır. İlk doğru dürüst çıkarttığı ürün diyebilirim. Lakin Corsair K68, indirimde çok iyi ürünler varken daha kalitesiz tercih edilmemeli.

Ben parasından çok malzeme kalitesine ve işlevine bakarım ürünlerin, ön yargı ile yaklaşırsanız yanlış değerlendirisiniz.
Daha önceden deneyimim olmuştu bu tür ürünler ile ve hiç memnun kalmadım. Belki farklıdır ama kendini kanıtlamış büyük bir firmadan yana tercih yapabilecekken neden böyle bir ürünü tercih edeyim.

Bahsettiğiniz yüksek profilli tuşlar sanıyorum G815'de mevcut. Sizin makro tuşu ve büyük enter tuşu isteklerinize uymuyor fakat külleri vb. temizlemek açısından bu klavye çok elverişli.

Ürünü incelediniz mi merak ediyorum. Tamamen ön yargı ile konuşuyorsunuz. Rampage'in ne olduğunu ben de çok iyi biliyorum ama her ürünün malzeme kalitesi farklı.
Ürünü kendisi üretmiyor çünkü, başka markaların ürününe marka etiketini basıyor, bu nedenle ürünleri birbirinden çok farklı.

Corsair'in özellikle klavye ve kulaklık konusunda çok sorunlu ürünleri var.
Ayrıca bu ürün önerilen ürünlerden 3 kat ucuz, fiyatına göre değerlendirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…