Maksimum 1100 TL'ye ekran kartı önerisi

Hocam 2. el alacağım 1050 Ti'yi Sahibinden'de 1500 TL civarinda satiliyor alınmaz mı? Anakartim Turbox hocam zor satilir bu sistem ileride bir PC almayi düşünüyorum ama simdilik biraz oyun oynayayım diye bir 1050 Ti alsam oyun oynatirdi biraz.

Bence sistemi satıp elindeki paraya biraz daha ekleyip 5600GLI APU sistem topla.

Hocam satilmaz bu sistem para etmez.

AMD ekran kartlarına da bir bakmak isteyebilirsin, daha bütçe dostu olabiliyorlar.

Son düzenleme:
Hocam fiyatlari cok yuksek nereden alabilirim ucuza 700 TL'ye hiç buylamadim en ucuzu 1000 TL civarinda alabilecegim F/P bir kart var mı bu butcede.
Hocam bu tip düşük seviye ekran kartları gereksiz pahalı satılıyor. Kesinlikle değmez bu fiyatlara almaya. Yukarıda bir öneri yapmıştım, onu yapın yada hiç yükseltme yapmayın. Paranıza yazık olur, siz bilirsiniz yinede.

Hocam suandaki PC'yi satsam cok zor satilir i5 2400 eski bir islemci alani pek cikicagini sanmiyorum 750 Ti gibi bir kart alsaydim en azindan az oyun oynardim diye dusunmustum.

Hocam suandaki PC'yi satsam cok zor satilir i5 2400 eski bir islemci alani pek cikicagini sanmiyorum 750 Ti gibi bir kart alsaydim en azindan az oyun oynardim diye dusunmustum.

Dostum parçaları ayrı ayrı satabilirsin RAM'ini işlemciyi PSU'yu ayrı ayrı sat derim. 1000TL'ye ekran kartı alsan da yine eski oyunları oynarsın benim de seninkine benzer bilgisayarım var i7 3770 AMD Radeon HD 7770 var çok yeni oyunları açmıyor eski oyunları açıyor. AMD Radeon HD 6870 veya 2 GB 7750 ucuza bulursan alabilirsin.

Ama tavsiyem satıp APU sistem alman yönünde eğer satamam diyorsan para biriktirip Xbox Series S al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…