Maksimum 1200 TL'ye Ekran Kartı Tavsiyesi

L1fer1o

Kilopat
Katılım
11 Temmuz 2018
Mesajlar
385
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Pentium E5200 işlemcim ve Gigabyte 945GCM S2L anakartım var. Bu ikisinin destekliyebileceği ve darboğaz yapmayacağı bir ekran kartı söyler misiniz? 1000 TL civarı olursa süper olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
E5200 ün 1000 tl lik bir ekran kartını besleyebileceğini sanmıyorum ama o fiyatlara Rx 570 4 gb öneririm 900 tl civarı.
Anakartınızın aynısı bende vardı e2180 ile kullanıyordum değiştirmenizi ve 1000 tl ye anakart ram ve işlemci almanızı öneririm.X3440 lı güzel bir sistem toplayabilirsibiz 1000 tl ye.O sisteme ekran kattı almayın derim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı