Maksimum 150TL Oyuncu Klavyesi

Triloji

Megapat
Makaleler
4
Yer
Samsun
Herkese merhaba. Bu yazımda sizden (150TL'yi geçmemek şartıyla) oyuncu klavyesi tavsiyesi isteyeceğim.

Aklıma yatan 2 seçenek var. Onlar arasında da seçim yaparsanız sevinirim.

A4Tech Bloody B120 & Logitech G105 - Sizce hangisi?
İlla hangisi diye sormayacağım. Başka marka/model de önerebilirsiniz. İyi sosyaller.
Konu güncel. Lütfen yardımcı olun acil çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki siz fiyatı düşünmeseniz ikisi arasında hangisini alırdınız? Ayrıca başka öneriniz varsa lütfen yardım ediniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
B120'yi neden tercih etmediniz? Benim aklım biraz onda kaldı da. :LOL::D:D Sabahtan beri araştırmaktayım ve kafam çok daha karıştı. Zalman KM500 diyen var CM Storm Devastator diyen var... Bir de A4 Tech Bloody B2100'e baktım ve açıkcası hoşuma gitti.
Ne diyeyim yani kafam allak bullak oldu araştırırken. 10-15 kere klavye almayacağız heralde araştırmak lazım.:p

Ekleme: Araştırmam sonucunda W,A,S,D tuşları mekanik olan ve aydınlatmaları da bir hayli hoşuma giden A4 Tech Bloody B254 ve B314 Klavyeleri yine aklıma yerleşen klavye modellerinden oldu. Sanırım yeni konu açarım ama isterseniz cevaplayın. Tercihiniz nedir?

1) Logitech G105
2)A4Tech Bloody B254
3)A4Tech Bloody B314
4)A4Tech Bloody B120

4'ünden biri olacak sanırım. Yorumlarınızı bekliyorum...

Ben G105 kullanıyorum ve şu anda mesajı G105 ile yazıyorum. Üzerine bayağı bir kırıntı ve 1 defa su döktüm, hala sağlam :) Benim düşüncem ise, disko topu gibi yanan klavyeleri almaktansa, 150 TL verip sağlam ve fonksiyonu fazla olan bir klavye almak daha iyi. Tabii ki diğer klavyelere kalitesiz demiyorum, ama Logitech ile karşılaştırılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Doğru , Logitech'in kalitesi tartışılmaz bence. Benim de Logitech fare var. Gayet de memnunum. İsterdim ki ikisi de Logitech olsun ama kafam şuan allak bullak. Bir karar verip alacağım ve Bloody'nin çoğu klavyesi G105 ile karşılaştırıldığı zaman açık ara ile G105 alıyor fakat bilemiyorum işte ışıkları ve mekaniği insanı çekiyor işte... Sağol bu arada. :)

Bana arasında olan parasal değeri devreye katmayarak yorum yaparsanız sevinirim çünkü önemli olan kullanım zaten limitime uyan şeyler 4'ü de. G105'de ortak fikir kıldıysanız ben biraz daha araştırıp G105 alacak gibi gözüküyorum. Ama anlarsınız o ışıklar falan çekiyor baya bi' :LOL::LOL:

Bir karar verip alacağım ve Bloody'nin çoğu klavyesi G105 ile karşılaştırıldığı zaman açık ara ile G105 alıyor fakat bilemiyorum işte ışıkları ve mekaniği insanı çekiyor işte... Sağol bu arada. :)

Bana arasında olan parasal değeri devreye katmayarak yorum yaparsanız sevinirim çünkü önemli olan kullanım zaten limitime uyan şeyler 4'ü de. G105'de ortak fikir kıldıysanız ben biraz daha araştırıp G105 alacak gibi gözüküyorum. Ama anlarsınız o ışıklar falan çekiyor baya bi' :LOL::LOL:
Ne demek ben teşekkür ederim :)

Ben de 4-5 ay önce oyuncu donanımlarımı satın alırken çok araştırma yapmıştım ve kafam çok allak bullak olmuştu. En sonunda, hem hepsinin set olmasının daha güzel gözükeceğini düşünerek, hem de birkaç karşılaştırma yaparak G105 klavye, G502 mouse ve G430 kulaklık satın aldım. Hiçbirinin de şu ana kadar bir eksiğini görmedim :) Ayrıca açtığım bu konuda da farem G502'nin incelemesini yapmıştım.

G105'i internetten çok gördük. Bir de kutusu ve klavyesi ile fotoğrafını atar mısınız?
(Işıklı)

Fotoğraf atma şansınız var mıdır?

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ürün şuanda kargoda. Gelince incelememi yaparım. Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı