Öncelikle 1 aydır arıyorum klavye eğer konuyu okumadan %60 klavye önerirseniz veya 1750TL'nin üstûnde klavye önerirseniz sakin olmamı beklemeyin. İstediğim özellikler:
• TKL veya daha büyük boyutta olmalı.
• Yazılım üzerinden RGB olmalı.
• Red/Brown Switch olmalı.
• Hot swappable olmalı.
Bu özelliklerde klavye 1-2 tane buldum:
1) Redragon K582-US:
Klavye çok güzel duruyor ancak think24 satıcısı güven vermedi farklı ürün gönderirse sadece boşa zaman kaybı olur.
2) Gamenote KB885l:
Daha yeni bozulan klavyem Gamenote KB857l idi açıkçası özellikleri güzel dursa da Switch'leri falan geçtim o değiştirilir sorun olursa ancak klavyenin PCB'sine güvenim çok yok.
3) Ajazz AK820 Pro (vergi sorunu):
Epomaker sitesinden alınan vergi çok yüksek olabildiği için güvenim yok klavyeden fazla vergi ödeyen gördüm forumda. Vergi hariç olsaydı veya vergi %30 olsaydı gözüm kapalı alırdım.
epomaker.com
• TKL veya daha büyük boyutta olmalı.
• Yazılım üzerinden RGB olmalı.
• Red/Brown Switch olmalı.
• Hot swappable olmalı.
Bu özelliklerde klavye 1-2 tane buldum:
1) Redragon K582-US:
Klavye çok güzel duruyor ancak think24 satıcısı güven vermedi farklı ürün gönderirse sadece boşa zaman kaybı olur.
2) Gamenote KB885l:
Daha yeni bozulan klavyem Gamenote KB857l idi açıkçası özellikleri güzel dursa da Switch'leri falan geçtim o değiştirilir sorun olursa ancak klavyenin PCB'sine güvenim çok yok.
3) Ajazz AK820 Pro (vergi sorunu):
Epomaker sitesinden alınan vergi çok yüksek olabildiği için güvenim yok klavyeden fazla vergi ödeyen gördüm forumda. Vergi hariç olsaydı veya vergi %30 olsaydı gözüm kapalı alırdım.

Ajazz AK820 Pro
Equipped the customizable TFT screen, the Ajazz AK820 Pro 75% mechanical keyboard stands out from other keyboards on the market. Enjoy wireless and wired connectivity with Bluetooth 5.1, 2.4GHz and Type-C cable. With 1.6M RGB backlighting and Flex-cut PCB, the AK820 Pro delivers a superior and...