Maksimum 1750 TL klavye önerisi

Bütçe
1750

CosmoNova

Hectopat
Yer
İzmir
Öncelikle 1 aydır arıyorum klavye eğer konuyu okumadan %60 klavye önerirseniz veya 1750TL'nin üstûnde klavye önerirseniz sakin olmamı beklemeyin. İstediğim özellikler:
• TKL veya daha büyük boyutta olmalı.
• Yazılım üzerinden RGB olmalı.
• Red/Brown Switch olmalı.
• Hot swappable olmalı.
Bu özelliklerde klavye 1-2 tane buldum:

1) Redragon K582-US:
Klavye çok güzel duruyor ancak think24 satıcısı güven vermedi farklı ürün gönderirse sadece boşa zaman kaybı olur.

2) Gamenote KB885l:
Daha yeni bozulan klavyem Gamenote KB857l idi açıkçası özellikleri güzel dursa da Switch'leri falan geçtim o değiştirilir sorun olursa ancak klavyenin PCB'sine güvenim çok yok.

3) Ajazz AK820 Pro (vergi sorunu):
Epomaker sitesinden alınan vergi çok yüksek olabildiği için güvenim yok klavyeden fazla vergi ödeyen gördüm forumda. Vergi hariç olsaydı veya vergi %30 olsaydı gözüm kapalı alırdım.

Öncelikle 1 aydır arıyorum klavye eğer konuyu okumadan %60 klavye önerirseniz veya 1750TL'nin üstûnde klavye önerirseniz sakin olmamı beklemeyin. İstediğim özellikler:
• Hot swappable olmalı.

1) Redragon K582-US:
Klavye çok güzel duruyor ancak think24 satıcısı güven vermedi farklı ürün gönderirse sadece boşa zaman kaybı olur.

2) Gamenote KB885l:
Daha yeni bozulan klavyem Gamenote KB857l idi açıkçası özellikleri güzel dursa da Switch'leri falan geçtim o değiştirilir sorun olursa ancak klavyenin PCB'sine güvenim çok yok.

Epomaker sitesinden alınan vergi çok yüksek olabildiği için güvenim yok klavyeden fazla vergi ödeyen gördüm forumda. Vergi hariç olsaydı veya vergi %30 olsaydı gözüm kapalı alırdım.

KB885L'nin bir alt modelini kullandım (mavi Switch'li versiyonu) kötü değildi ama Akko 3068/3108 bazen o fiyata düşüyor ve epey daha iyi bir klavye. Onu da düşünebilirsin.

KB885L'nin bir alt modelini kullandım (mavi Switch'li versiyonu) kötü değildi ama Akko 3068/3108 bazen o fiyata düşüyor ve epey daha iyi bir klavye. Onu da düşünebilirsin.

Hocam dediklerinizden birinin F tuşları yok diğerinin de aydınlatması yok benim de beğendiğim klavyeler ancak TKL veya üstü ve aydınlatma olmadıktan sonra premium ürün olsun bana çok bir şey ifade etmez. KB885l content red Switch'miş hocam geçen klavyem content blue idi onu eledim şimdiden kötü anılardan dolayı.

Hocam okumadınız mı konuyu? Monochrome RGB bu model eğer olmasaydı ben de bunu almayı planlıyordum zaten.
garantili birşey istiyorum derseniz bütçeyi biraz yukarı çekin.

ya da bu olabilir ama yine bütçenizin üstünde.

Hocam dediklerinizden birinin F tuşları yok diğerinin de aydınlatması yok benim de beğendiğim klavyeler ancak TKL veya üstü ve aydınlatma olmadıktan sonra premium ürün olsun bana çok bir şey ifade etmez. KB885l content red Switch'miş hocam geçen klavyem content blue idi onu eledim şimdiden kötü anılardan dolayı.
5087B Plus modeli uyuyor ona da bakabilirsin ama biraz daha pahalı.

• Hot swappable olmalı.

1) Redragon K582-US:

2) Gamenote KB885l:

Ben 6$ indirimle 15 gün kadar önce Epomaker sitesinden bu fiyata AK820 Pro sipariş verdim. Ses testlerine baktığımda baya memnun kaldım. Ürünün de çok önerildiğini görünce direk vermek istedim. Lakin dediğiniz gibi alırsanız vergisiyle birlikte 2200-2300 civarında bile fiyata gelecek olabilir maalesef. Bende bekliyorum bakalım gelince ne süprizle karşılacağım.

kablolusu 2,123.99 TL'ye denk geliyor Amazon'dan alınırsa da.

Garantili bir şey istiyorum derseniz bütçeyi biraz yukarı çekin.

Ya da bu olabilir ama yine bütçenizin üstünde.

Hocam bütçeyi artıramayacağım konusunda kesinim hani maksimum olabilecek gümrük vergisi 100TL falan aşar ancak onda falan.

Ben 6$ indirimle 15 gün kadar önce epomaker sitesinden bu fiyata AK820 Pro sipariş verdim. Ses testlerine baktığımda bayağı memnun kaldım. Ürünün de çok önerildiğini görünce direk vermek istedim. Lakin dediğiniz gibi alırsanız vergisiyle birlikte 2200-2300 civarında bile fiyata gelecek olabilir maalesef. Bende bekliyorum bakalım gelince ne sürprizle karşılacağım.

Kablolusu 2,123.99 TL'ye denk geliyor Amazon'dan alınırsa da.

Hocam bütçem yetse Ajazz AK992 veya Akko 5087b Plus düşünüyorum ancak ikisi de 2200 civarı tutuyor. Trendyol'da Ajazz AK992 buldum RGB versiyonu sizce alınır mı?

Son düzenleme:
Hocam bütçeyi artıramayacağım konusunda kesinim hani maksimum olabilecek gümrük vergisi 100TL falan aşar ancak onda falan.

Hocam bütçem yetse Ajazz AK992 veya Akko 5087b Plus düşünüyorum ancak ikisi de 2200 civarı tutuyor. Trendyol'da Ajazz AK992 buldum RGB versiyonu sizce alınır mı?

Ajazz ak992 güzel ama akko çok daha iyi alıcaksan ömürlük al bence. Ucuza bulabilirsen ak820 pro da güzel bir seçenek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı