Maksimum 20.000₺ klima önerisi

KaylaZ

Megapat
Piyasada böyle bir klima var mı bilmiyorum fakat her saatte bir 15 dk çalışıp kapanacak bir klima arıyorum. Geceleri sıcaktan uyuyamıyorum ve farklı yerlerde uyku modunu kullandığımda klima kapandıktan sonra maksimum 1 saat içerisinde uyanıyorum. Klimayı devamlı olarak çalıştırmak istemiyorum. Umarım derdimi düzgün bir şekilde anlatabilmişimdir. Bu tarz ayarlanabilir özelliği olan bir klima olduğu sürece 20.000₺ye kadar çıkabilirim.

Ben bu özellikte bir klima görmedim, normal klimayı en düşük fan hızında 23 dereceye ayarlayıp uyuyun.
En azından dediğimi deneyin bence.

Hocam benim klimam yok. Genelde misafirliklerde veya otellerde kullandığım klimalardan bahsettim yukarıda. Az önce izlediğim bir videoda LG UV artcool diye bir klima gördüm ve büyük ihtimalle onu alacağım çünkü bahsettiğim tarzda bir özelliği var anladığım kadarıyla. Telefon uygulaması üzerinden şu saatte çalışsın bu saatte kapansın tarzında bir program ayarlıyorsunuz. Klimaların sesi aşırı derecede rahatsız ettiğinden dolayı devamlı çalıştıracağım bir klima istemiyorum. Anladığım kadarı ile yukarıda bahsettiğim klima bayağı sessiz bir klimaymış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı