Maksimum 2800 TL'ye Android telefon önerisi

Bütçe
2500-2800 TRY

Kayra Temel

Hectopat
Makaleler
2
Selamlar. Annem için bakıyorum. Şu ana kadar baktıklarım arasında en mantıklı telefon bana omix X300 gibi geldi. G80 işlemcisi, bu fiyatta çoğu telefonun önünde. FHD+ IPS ekranı vs. gayet iyi. Kamerasını deneyimleme fırsatım oldu, gerçekten fiyatına göre çok iyi. Siz ne diyorsunuz?

Selamlar. Annem için bakıyorum. Şu ana kadar baktıklarım arasında en mantıklı telefon bana omix X300 gibi geldi. G80 işlemcisi, bu fiyatta çoğu telefonun önünde. FHD+ IPS ekranı vs. gayet iyi. Kamerasını deneyimleme fırsatım oldu, gerçekten fiyatına göre çok iyi. Siz ne diyorsunuz?

Realme C25 kullanıyorum 2.400'e aldım şu an ne kadar bilmiyorum ama gayet memnunum.

Garantisi, faturası varsa o zaman ancak.

O telefona baktım fakat X300 C25'e göre işlemci ve ekran yönünde daha iyi. Hatta ekranları arasında büyük farklar var, işlemciler birbirine yakın fakat yine X300 daha iyi.

Batarya yönü benim çok hoşuma gidiyor ya oyun oynamıyorum ben zaten 3 günü çıkartıyor.

C25s tam 3000 TL alabiliyorsanız alın olmazsa C25 olabilir.
Sanırım X300 alacağım. Zaten beğenmezsem 14 gün içerisinde iade şansım var diye biliyorum. Baktım kötü, iade eder C25 denerim.

Bilindik markaya yönelmek daha mantıklı.

İkinci el alınacaksa bulursanız Note 9S, Note 8 Pro 128GB veya Samsung A31 alabilirsiniz.

@arifemretrhnn gülücük atmamın sebebi şu: Önerdiğiniz cihaz çok zayıf.
9A, 9C gibi cihazlar gerçekten zayıflar ve sıfırı almaya değimez.

Onun yerine neredeyse aynı paraya (yaklaşık 500 lira daha koyularak) IMEI kaydı yapılmış temiz bir 8GB RAM bellekli Note 8 Pro almak daha karlı olur.

Ya da 2800 liraya kadar Mi 9T Pro bile alınabilir. Redmi K20 Pro olarak geçer.

@Kayra Temel burnunuzun dikine gitmeyin, mesajıma da bakın.

POCO X3 bile çıkıyor. Pro modelinden bahsetmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı