Maksimum 2800 TL'ye Android telefon önerisi

Bütçe
2500-2800 TRY
Sen anlat hadi, bay bilmiş.

Önerdiğiniz cihazlardan kat ve kat daha iyi cihazlar söyledim.
Gelmiş bana diyorsun ki "telefondan anlamıyorsun."

Hocam önerdiğiniz cihazlar 2. el. Attığım telefon g 80'e sahip Realme 6I ile aynı işlemciyi taşıyor ama şu anda 6Inin fiyatı çok yukarılarda. O yüzden F/P

Arkadaşlar, 3GB RAM ve 32GB depolamalı cihazda Android 10 çalışıyor.

MIUI 13 verirlerse kullanılamaz hale gelecek.
Dua edersiniz bana.
MIUI 13 vermezler zaten onu geçin. 4GB RAM + 64 GB versiyonu var onu da geçtik, nasıl 9 serisinin en kötü cihazı oluyor, Redmi Note 9'lar ile karlşılaştırmayın. Telefon her türlü 9A ve 9C'den çok daha iyi.
2.el düşünürseniz S9 Plus alabilirsiniz.
Min. 1 yıl garantisi kalmışsa 2. el alabilirim ancak.

MIUI 13 vermezler zaten onu geçin. 4GB RAM + 64 GB versiyonu var onu da geçtik, nasıl 9 serisinin en kötü cihazı oluyor, Redmi Note 9'lar ile karlşılaştırmayın. Telefon her türlü 9A ve 9C'den çok daha iyi.
Ben Note 9 ile mi karşılaştırıyorum? Eleştirdiğiniz mesajın bile ne olduğunu bilmiyorsunuz.

Çok komiksiniz ya.

Günümüz için G90T ve Snapdragon 678 bile artık düşük kalmaya başlamışken G80 tabi ki düşük bir SoC.

2800 TL bütçeniz varsa sıfır cihaz almak gibi bir lüksünüz yok. Yoksa çöp aletlere para basmış olursunuz. Az kullanılmış, temiz Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro gibi telefonlara bakabilirsiniz. Hatta ben yerinde olsam iPhone 7 Plus bakardım.

Ben Note 9 ile mi karşılaştırıyorum? Eleştirdiğiniz mesajın bile ne olduğunu bilmiyorsunuz.

Çok komiksiniz ya.
Ne söylediğimin farkındayım. Hiçbir dayanak yokken 9 serisinin en kötü cihazı demişsiniz. Ona tepki gösteriyorum. Neye dayanarak 9 serisinin en kötüsü olduğuna karar verdiniz?

Arkadaşlar, 3GB RAM ve 32GB depolamalı cihazda Android 10 çalışıyor.

MIUI 13 verirlerse kullanılamaz hale gelecek.
Dua edersiniz bana.

Günümüz için G90T ve Snapdragon 678 bile artık düşük kalmaya başlamışken G80 tabi ki düşük bir SoC.

2800 TL bütçeniz varsa sıfır cihaz almak gibi bir lüksünüz yok. Yoksa çöp aletlere para basmış olursunuz. Az kullanılmış, temiz Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro gibi telefonlara bakabilirsiniz. Hatta ben yerinde olsam iPhone 7 Plus bakardım.
Hocam niye öyle diyorsunuz kendim snap 665 kullanıyorum 2 yılı aşkın cihazımın performansı ilk günkü gibi tek oynadığım oyun wild rift onu da sabit 60 fps oynuyom.

Günümüz için G90t ve Snapdragon 678 bile artık düşük kalmaya başlamışken G80 tabii ki düşük bir SoC.

2800 TL bütçeniz varsa sıfır cihaz almak gibi bir lüksünüz yok. Yoksa çöp aletlere para basmış olursunuz. Az kullanılmış, temiz Redmi Note 9s, Redmi Note 9 Pro gibi telefonlara bakabilirsiniz. Hatta ben yerinde olsam iPhone 7 Plus bakardım.

7 Plus günü çıkarıyor mu? Pil olarak merak ettim de.
2.el almanizi öneririm bu arada 2.8k ya pek iyi telefon yok sıfır olarak bir önerilen C25s olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı