Maksimum 2800 TL'ye Android telefon önerisi

Bütçe
2500-2800 TRY
Öyleyimdir hocam yeniyim bu forumda insanlara yardımcı olmak istedim bir konuda ama herkes ne dersem karşı geliyor demek ki yanlış biliyorum. Bir daha da kimsenin konusuna girmem zaten iyi sosyaller.

Evet hocam yanlış bildiğiniz bir konu varmış arkadaşlar düzeltmeye çalıştı siz karşı çıkınca olaylar büyüdü fakat siz hala kendi yanlış fikrinizi savunuyorsunuz gibi duruyor.

Ben bu zamana kadar kimsenin yorumuna bakmadım. 2 yıldır Redmi 9 kullanıyorum. Redmi 9'u yerden yere vuruyorlar ama takmıyorum. Ben memnunsam gerisi boş. Genel performansından gayet memnunum. Kamera konusunda sosyal medya paylaşımları için gayet yeterli. Diğer türlü oyun konusunda da oynadığım en yüksek oyun PUBG. 2 saat boyunca (4-5 oyun) dengelide oynadım donma vs olmadı. Şarj süresi de gayet güzel. Tek eksisi kamera. Yazılımsal olarak da sorun yaşamadım. Uygulama arası geçişler de gayet hızlı. Hem telefonu kullanım amacı önemli. Benim gibi çok oyun oynayan birisi değilse ve kameraya aşırı önem vermeyen biriyse giriş seviye telefon alınır.

Milletimizde ezbercilik olduktan sonra millet tavsiye almaya korkar oldu, haklı olarak...

Son düzenleme:
Evet hocam yanlış bildiğiniz bir konu varmış arkadaşlar düzeltmeye çalıştı siz karşı çıkınca olaylar büyüdü fakat siz hala kendi yanlış fikrinizi savunuyorsunuz gibi duruyor.

Cidden ben alttan aldıkça siz hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz ben de şu an kendimi zor tutuyorum.
Gerçekten bir bildiğiniz yok, altı üstü laf atmak için gelmişsiniz konuya.
Çok da belli oluyor bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bildiğimi söylerim, adama gidip güçsüz cihaz öneriyorsunuz ve bunda direniyorsunuz.

Ben gidip daha güçlü ve daha verimli cihazlar önerdim ama yine de zeytinyağı gibi üste çıkıp hala G80 işlemciyi savunuyorsunuz.

Bunu anlamıyorum, laf söyleyince de egoist oluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı