Eee? Ne olacak?Dediğiniz telefon 2. el olarak mevcut.
Eee? Ne olacak?Dediğiniz telefon 2. el olarak mevcut.
Cidden anlatamıyorum herhalde "bu fiyat aralığında en iyi işlemci" yazmışım.Fakat en iyi telefon Redmi 9 değil.
Eee? Ne olacak?
Cidden anlatamıyorum herhalde "bu fiyat aralığında en iyi işlemci" yazmışım.
Hocam o zaman niye gidip Redmi 9 savunuyorsunuz hala? Redmi Note 8 Pro var diyoruz 2.el diyorsun, G80 G80 tutturmuşsunuz G80 diye başka bir şey demiyorsunuz.
Bu fiyata alinacak bir sıfır telefondsn o kadar performans beklenmemeli zaten o yüzden 2.el almasının daha mantıklı olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.
Hocam arkadaşın bütçesinde alınabilecek sıfır düzgün telefon bulunmuyor(bence) 2.el almayanların bütçesi vardır almıyordur ikinci el alsa ne değişecek telefon patlayacak mı?Kardeşim sıfır telefonla 2. el telefon bir mi o zaman niye herkes 2. el telefon almıyor sence.
Ona lafım yok zaten.
Eee? Ne olacak?
Tamam kardeşim biz cahil olalım sen mutlu ol yeter.Kardeşim adam sıfır demiyor konuda. İkinci ele de açık demektir bu.
Mi 9T Pro önerdim. İçinde ne var?
Qualcomm Snapdragon 855 var.
Note 8 Pro dedim, ne var? G90T var.
Bu paraya bir de ne var. POCO X2, yani Redmi K30.
İçinde ne var? 730G var.
Hani bu bütçeye en iyi işlemci G80 idi?
Gel ondan sonra bana laf at.
Bilgisi olmayanın kim olduğu ortaya çıktı iyice.
Tamam kardeşim biz cahil olalım sen mutlu ol yeter.Kardeşim adam sıfır demiyor konuda. İkinci ele de açık demektir bu.
Mi 9T Pro önerdim. İçinde ne var?
Qualcomm Snapdragon 855 var.
Note 8 Pro dedim, ne var? G90T var.
Bu paraya bir de ne var. POCO X2, yani Redmi K30.
İçinde ne var? 730G var.
Hani bu bütçeye en iyi işlemci G80 idi?
Gel ondan sonra bana laf at.
Bilgisi olmayanın kim olduğu ortaya çıktı iyice.
Hocam hani 2.el alınmazdı niye 2.el atıyorsunuz ayrıca sadece Redmi Note 8 Pro yok yukarda @KojiroHyuga04 hocamın attığı diğer telefonlara da bakarsanız iyi olur.Redmi Note 8 Pro'yu 3'e katlar 2'ye böler.![]()
Realme / 7 / SORUNSUZ FULL KUTU FATURA HERSEY VAR sahibinden.comda - 1016899514
Realme / 7 / SORUNSUZ FULL KUTU FATURA HERSEY VAR sahibinden.comda - 1016899514www.sahibinden.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.