Maksimum 4200 TL'ye Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam çok sağ olun. Herşey sığdı içine içime de sindi. Peki 290x 780ti ı geçemez deme ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın performans sunma şansı var fakat geçemez. Ama şöyle de düşünün;
Birbirine yakın performans sunan 2 ekran kartı var, fakat aralarındaki fiyat farkı "500TL".

Ne kadar gideceğine sen karar vereceksin, kullanacak olan kişi sensin. Ultra'da oynarsın 4-5 yıl gider, High'de oynarsın bu süre artar. Hatta git Low'da oyna, ölene kadar gelsin seninle.

Hocam şimdi gelinde 2 hafta bekleyin. Ölüm gibi. Peki vatan şu indirimi 1 hafta önce yapabilir mi ? Zaten okula giden kalmayacak. Hem eskiden görüyordum daha okul kapanmadan reklamları başlıyordu.

Hiç bilemem vallahi. Vatan bilgisayarın insafına kalmış bir durum.

Haftaya yapsa varya ne sevinirim. Hayali bile güzel. 1 aydır bilgisayarım yok deli olmak üzereyim. Ama ben hatırlıyorum ya eskiden sanki önceden yapıyordu indirimi. Vatan Bilgisayar da çok akıllı adam karne günü çocuğuna hediye nasıl verecek. İnsan 1 hafta önce yapar ki adam hediyesini alıp hazırlasın. Çok düşüncesizler.

Senin sistemine tek güzel duracak kasa bu. H100i için özel bölme mevcut.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…