Maksimum 4200 TL'ye Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şey için teşekkürler. Her konumda yardımcı oluyorsun vallaha mahcup oluyorum. Montaj işini vatan a yaptırmak istemiyorum ama bende zarar veririm diye korkuyorum. Recep abinin tüm montaj videolarını izledim. Ama yinede bir korku var. Diyorumki vatan yapsın montajı ben evde toparlayayım. Çorlu vatan da tanıdığınız biri var mıdır?

Maalesef, yok. Tek tanııdığım adam bilgisayar bölümündeki kendini bilmiş bir eleman, acayip ukaladır belirteyim. Recep abi ile telefon numarası vs. üzerinden iletişim kurabilirsen, onlar toplayabilir.

Not: Emin değilim fakat @Recep Baltaş diye etiketleyeyim, belki yardımcı olur.

Birde sormadan edemeyeceğim. Soğutucu ve SSD yi çıkarırsak onun yerine ne yapilabilir ? Yani sonradan alınır onlar OC falan yapmayacağım şuan.

Tabiki öyle olmasını bende isterim fakat @Recep Baltaş o konuya hala cevap vermedi. Açıkçası bende ümidimi kaybediyorum.

SSD koymadım ben zaten. Soğutucuyu çıkarırsak fiyat 3800TL'ye denk gelir ve 400TL'lik bir upgrade yapabiliriz. i7-4770k ve Z97 MPOWER MAX AC gibi.

Ben soğutucudan vazgeçmem. H100i gibi soğutucu herkese nasip olmaz.

Peki Msi Gaming ler ile MPower Max arasında ileriye dönüklülük ve kalite açısından farklar var mı ?

@Recep Baltaş Hocama sormak isterim. Sizce Msi z97 Gaming 7 +4670k + h100i + 120GB SSD mi ? Yoksa Msi Z97 MPower MAX + 4770k mı ?

Merhaba. Yaşınızı bilmiyorum ancak bu sistemi oyun amaçlı topluyorsanız i7 4770K işlemciye niye bu kadar takıldınız anlayamadım. Oğulcan hocam ne güzel sistem toplamış size. Ne kadar çok kurcalarsanız, araştırırsanız kafanız o kadar karışır ve karar veremezsiniz. Oyun için i5 4670K ve i7 4770K arasında öyle ahım şahım fark göremezsiniz. O yüzden paranızı işlemciye boşa harcamamanızı tavsiye ederim.
Oğulcan hocamın önerdiği i5 4670K ve MSI Z97 Gaming 7 anakartı alın uzun süre keyfinize bakın. İyi günler.

Sormayın Ekim ayından beri araştırıyorum. Artık araştıracak bir şey bulamadım fakat karar veremedim ne yazık ki. Upgrade yaparken sorun çıkartmasın istiyorum. Yani hiç bir sorun teşkil etmesin bana yeter artık bıktım sorunlardan. Bu kadar bütçe ayırdık artık hatanın "H" si bile olsa dayanamayacağım. 16 yaşındayım bu arada .

Hocam sizce diğer bileşenler aynı kalacak şekilde MSI Z97 MPower MAX ile 4670k mı alsam? Yoksa 4770k ve MSI Z97 Gaming 7 mi alsam? Bu arada H100i ile kullanacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…