BatuhanFetih
Hectopat
Bütçem maksimum 450 TL 1000Hz mouse ve klavye set önerisi yapabilir misiniz?
Hocam mouse çok kaliteli ancak o klavye 1 seneye cortlar gibi geliyor bana. Teknik serviste de sorun yaratabilirler, pek güvenilecek bir marka değil sonuçta Gamenote.![]()
Gamenote KB487L Kablolu RGB Gaming Klavye - Siyah En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
2 Yıl Garantiliwww.garajonline.com.tr
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam mouse çok kaliteli ancak o klavye 1 seneye cortlar gibi geliyor bana. Teknik serviste de sorun yaratabilirler, pek güvenilecek bir marka değil sonuçGamenoColam
Hocam 1. attığınız 800 Lira
Daha iyidir diye attım ben onu. Bunlar kalitesizdir diye linç yiyeceğimden eminim yinede. Ama klavye ve mouse iyi.Hocam 1. attığınız 800 Lira![]()
Hocam mouse çok kaliteli ancak o klavye 1 seneye cortlar gibi geliyor bana. Teknik serviste de sorun yaratabilirler, pek güvenilecek bir marka değil sonuçta Gamenote.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.