Maksimum 4500TL sistem önerisi

Bütçe
4.500
Bana bunları öneren arkadaşlarım oldu bunlardan birini alıp 8 GB ram ve 1 TB HDD ekleyip güzel performans alacağımı söyleyenler oldu.

CYBER-3500 / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS TUF GTX 1650 OC 4GB / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Bana bunları öneren arkadaşlarım oldu bunlardan birini alıp 8 GB RAM ve 1 TB HDD ekleyip güzel performans alacağımı söyleyenler oldu.

CYBER-3500 / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS TUF GTX 1650 OC 4GB / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Ben Pollux 3T-10'a 8x2GB RAM bir de 512 GB SSD yapıyordum 4400TL falan oluyordu öyle alacaktım ama öğreniyorum ki 4500TL olmuş şu an alacaksan önermiyorum.
Elwind kasası güzelmiş cidden 3T-10'a benziyor belki de aynısı onu öneririm Intel olduğu için Intel NVIDIA vazgeçilmezimdir AMD istiyorsan PC hocasını alabilirsin ama elwind kasasını 16 GB yaparsan efsane olur bence elwind.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı