Maksimum 600 TL klaye önerisi

• Konuyu başlatan ertn0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 1.534
Bütçe
600
Hocam ben vergilerle 627TL'ye satın aldım. Vergiyi satın alırken ödüyorsun, kapı da para vermek gibi bir durum yok. Yeni hesap açanlara indirim var. Orijinal ürün merak etmeyin. Zaten indirimi satıcı değil Amazon yapıyor yani güvenli. Custom bir klavye değil. Sadece Keycap'leri değiştirebilirsin. Lube yapan da var. Videosunu atayım bak. Redragon da alabilirsin dediğim gibi. O direkt hot-swap olarak geliyor. Ona istediğin modifakasyonu yapabilirsin.

Eki Görüntüle 1721852

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam olarak ne yapmamız lazım satın alırken kargo vs ne sececeğiz bir de garanti durumu nasıl oluyor.

Gümrüğe takılma vs olmaz değil mi hocam.
Sanmıyorum hocam sonuçta parasını veriyoruz. Takılma ihtimali yok ama diyelim oldu para iadesini alırsın.

Tam olarak ne yapmamız lazım satın alırken kargo vs ne sececeğiz bir de garanti durumu nasıl oluyor.
Kargoyu kendisi seçiyor zaten ücretsiz geliyor. Garanti ile alakalı bir şey göremedim satıcıda. Hepsi böyle zaten. Aliexpress'den bir şey alırken garanti beklemek saçma.

Sanmıyorum hocam sonuçta parasını veriyoruz. Takılma ihtimali yok ama diyelim oldu para iadesini alırsın.

Kargoyu kendisi seçiyor zaten ücretsiz geliyor. Garanti ile alakalı bir şey göremedim satıcıda. Hepsi böyle zaten. AliExpress'den bir şey alırken garanti beklemek saçma.

Yurt dışı alınan ürünlerde garanti olmuyor genelde de acaba global garanti vs var mıdır diye merak etmiştim.

Teşekkür ederim.
Garantisi yok ama bir sorun olduğunda geri alım var.
1680283892581.png

Hocam teşekkür ederim bütçemi biraz aştım ama K835 aldım.
Hayırlı olsun hocam. Şuan Türkçe içerik yok bu klavyeyle ilgili. Geldiğinde inceleme yapacağım yaptığım diğer ürünler gibi. Ben bilgi almak açısnıdan sahibinden de satanlara sordum ve 2-3 kişi güzel güzel anlattı diğerleri sıfır kutusunda sattığı için klavye hakkında yorumum yok dedi onları atayım size.
Satıcı 1:

1.png
2.png

Satıcı 2:

3.png
4.png

Hocam 2-3 haftaya gelir herhalde gelince bende yazarım buraya red Switch olanını aldım çok güzel duruyor ha bir de yapılacak ufak modifikasyonlar var mıdır acaba farklı tuşlar takmak vs gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı