Maksimum 600 TL klaye önerisi

• Konuyu başlatan ertn0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 1.526
Bütçe
600
Hocam bir de bazen AliExpress'in yaninda PTT'de kargoyu getirdikten sonra gumruk vergisi alabiliyormus onu ne yapacagiz ya 2 kez odemem gerekirse ne yapacagim.
Ödemeyeceksin dostum. Çünkü zaten vergini ödedin. Eskiden vergi dahil olmaksızın geliyordu ve kapıda gümrük vergisi alıyorlardı. Şuan ise sen halihazırda vergiyi ödüyorsun. Öyle bir şey olmaz ama diyelim ki çıkmaza girdin. Bu durumda gerekirse PTT müşteri hizmetleri ile konuş, durumu anlat. Mantıksal açıdan aşırı imkansız ya, para almaları çünkü ödemen gereken bir şey yok ortada.

Hocam bir de bazen AliExpress'in yaninda PTT'de kargoyu getirdikten sonra gumruk vergisi alabiliyormus onu ne yapacagiz ya 2 kez odemem gerekirse ne yapacagim.
@ertn0 konuya biraz baktım. Sorun yaşayan birtakım insanlar varmış. Bununla alakalı konu açtım az önce. Farklı durumlar varsa bilgi veririm. Ama aynı vergiyi iki kere alamazlar mantık çerçevesinde.

Son düzenleme:
Ödemeyeceksin dostum. Çünkü zaten vergini ödedin. Eskiden vergi dahil olmaksızın geliyordu ve kapıda gümrük vergisi alıyorlardı. Şu an ise sen halihazırda vergiyi ödüyorsun. Öyle bir şey olmaz ama diyelim ki çıkmaza girdin. Bu durumda gerekirse PTT müşteri hizmetleri ile konuş, durumu anlat. Mantıksal açıdan aşırı imkansız ya, para almaları çünkü ödemen gereken bir şey yok ortada.

@ertn0 konuya biraz baktım. Sorun yaşayan birtakım insanlar varmış. Bununla alakalı konu açtım az önce. Farklı durumlar varsa bilgi veririm. Ama aynı vergiyi iki kere alamazlar mantık çerçevesinde.

Bende o sorunlara bakarak söyledim zaten ve ortalama kaç günde gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı