iyi akşamlar, arkadaşım uzun süredir monitor araştırıyorum, benim sekiz senelik BENQ değişmenin zamanı gelmişti,
baştan söyleyeyim, ben öyle çok oyun oynayan biri değilim, kafam atarsa da 1 hafta kesintisiz oynarım o ayrı,
çok uzun araştırmalardan sonra ASUS VX239H modelinde karar kıldım, asus TR sitesinden açıp rahatlıkla bütün özelliklerini incleye bilirsin, benim seçimimde en önemli etkenler, Full HD olması son teknoloji AH-IPS A+ panel, bahsettiyin gibi titreşimsiz ve düşük mavi işığı barındıran ASUS patentli Eye Care teknolojisi, otomatik ekran algılama, en son IPS panel teknolojisinin yanında IPS için en iyi sayılan 5 ms tepki süresi ve de 75 Hz yenilenme hızı, bütün bunlar çok uygun bir fiyata, ve çerçevesiz tasarımı da cabası, çeşitli alış-veriş sitelerinden okuduğum olumlu yorumlar da cabası
UPD: fiyatı 700 TL-nin bir az üstünde, 750 yakın , ama şunu da belirtmek isterim ki senin Amazon-dan sipariş etme lüksün var, en az 100-150 TL karlı çıkarsın, gerçi Amerikadan geleceği için biraz beklemen gerekecek, ama icretsiz kargo var Amazonda