Maksimum 700 TL'ye Monitör Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağolasın Erkan abi. 6 tane mod var. Oyun modunda renkler biraz garipleşiyor. Night View modda daha güzel gözüküyor. İnce ayarlamalar yapınca daha güzel gözüküyor gibi yorumlar okumuştum ayarları bilsem yapacağım.

Asus VX239H aldım. Monitör için en ideal ayarlar nedir?
Boşuna kaliteli monitörler üretilmiyorlar. Sabahsa sabah nasıl görünüyorsa ona göre ayarları kurcalayın. Oda düzeni hava durumu vs ona göre ayarlar değişir. Kısaca o an hangi ayar istediğin seviyede ise onu kullanın.

Hocam bu monitör için renk ayarı vs. varmış? Ben bu ayarları nasıl bulabilirim en idealini deneyip yazan bir yer vardı orayı kaybettim daha da bulamadım. Ben VGA girişli kullandığım için görüntü biraz kötü ekran kartıda 7-8 yıllık olunca idare edeceğiz:) Ekran kartı gelsin HDMI kablosu ile deniyeceğim. Asus HDMI kablo koymamış bu konuda cimrilik yapmışlar:)

ASUS VX239H Profesyonel inceleme

Yukarıki site ruscadır, ancak kısaca özetleyeyim.
Söylenen şey şu; eğer normal güneş gören, ve ya geceleyin aydınlatması açık bir odada kullanıyorsanız bir şeyleri değişmenize gerek yok, fabrika ayarları zaten idaal'e yakın, daha da idaalleştirile bilir, ancak normal bir kullanıcı farkı anlayamaz. Yok eğer geceleyin aydınlatması tamamen kapalı bir odada kullanıyorsanız göze fazla yüklenmeme adına ihtiyacınız olan menüden 'Night View' yani gece moduna almak, bunun dışında kalan değerler idaale yakın, bir şeyleri değişmenin lüzumu yok.

Son düzenleme:
Eyvallah kardeşim. Monitörü VGA ile kullandığımdan görüntü çok iyi değil ekran kartımda eski. Ekran kartım servisten gelsin HDMI ile kullanacağım. Anolog sinyal gerçekten kötü.
İmzandaki sistemde R9 285 var. O kadar da eski bir kart değil. HDMI girişi yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı