Maksimum 75 bin TL telefon önerisi

Bütçe
75000TL

BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, telefon önerisi istiyorum da. Oyun performansı mükemmel olsun, kamera çok kullanıyorum benim kamera maalesef çok kötü. Ekranı ve parlaklığı yüksek olsun, bataryası yavaş bitsin (emir veriyorum gibi olmasın sadece soruyorum :D ) maksimum bütçe 75 bin TL dostlar. İşletim sistemi iyi olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 Ultra genel olarak en iyi telefon fakat daha stabil bir oyun deneyimi için iPhone 15 Pro Max almaya çalışın. Android cihazlarda özellikle Genshin Impact ve Wuthering Waves gibi ağır ve optimizasyonu kötü oyunlar sıkıntılıyken iOS cihazlarda daha stabil çalışıyorlar.

Merhaba, telefon önerisi istiyorum da. Oyun performansı mükemmel olsun, kamera çok kullanıyorum benim kamera maalesef çok kötü. Ekranı ve parlaklığı yüksek olsun, bataryası yavaş bitsin (emir veriyorum gibi olmasın sadece soruyorum :D ) maksimum bütçe 75 bin TL dostlar. İşletim sistemi iyi olsun.

S24 Ultra oneririm, ama iOS olsun dersen 15 Pro. 15 Pro batarya konusundan kotu bence, ilk zamanlar 1 gunu cikarir oyun oynamiyorsaniz fakat sonradan cikarmamaya baslayacaktir. Ekran konusundan S24 Ultra en iyilerinden birisidir. Butceye biraz daha ekleyebilirseniz de 15 pro max dusunebilirsiniz fakat s24 ultra ile aralarindaki 20.000 tl farka sahsi fikrimce degmez, eksisi yoktur s24 ultra'nin.

14 ultra tamamen tercih meselesi. Donanım istiyorsa,s24 ultra. Satınca param değer kazansın veyahut param sabit kalsın istiyorsa iPhone 15 pro max ya da 16 serisini beklemek.
Babamın hayali 14 ultra ama kesinlikle s24 ultra alırdı bu paraya. Sadece xiaomi hastaları 14 ultra alır,onun harici kimse almaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı