Maksimum 80TL mouse önerisi

Game Power ursa 10.000 DPI RGB mouse var elimde daha 14 ay garantili dediğin fiyattan satabilirim kız arkadaşım MSI'nin daha iyi bir modelini hediye aldığı için boşa çıktı. Ama kargo ücretini ödemem :D.
 
Kapı gibi belge var rahat ol.
 
Sen öyle sanmaya devam et. F/P sistemi diye satıyorlar bir de. Farklı firmaların kat kat kaliteli modelleri mevcut o fiyata. Arkadaşımda kullanıyor idi ve PSU yandı anakartı da yaktı. Belgeye falanda bakmadılar.

Bu belgeyi inkar mı ediyorsun yani?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çin'li bir markayla hep dalga geçıyorlar boş dalgalara gelme sana ben gerçek bir sertifika attım.
Adam bunu alıp sorun yaşar ise ne diyeceksin? Bizim önerdiğimizde en azından sorun yaşamasın. Daha kötü olsun ama kaliteli olsun. Gelip burada insanları kandırma. Yüksek ihtimal GamePower markasından sponsorluk alıyorsun sanırım. Donanım Arşivi bile bu kadar övmüyor.
 
Adam bunu alıp sorun yaşar ise ne diyeceksin? Bizim önerdiğimizde en azından sorun yaşamasın. Daha kötü olsun ama kaliteli olsun. Gelip burada insanları kandırma. Yüksek ihtimal Gamepower markasından sponsorluk alıyorsun sanırım. Donanım arşivi bile bu kadar övmüyor.

Ne alaka ben sadece bu plugloadsolutions verdiği belgeyi Red edip etmediğini sordum ki sadece bir kullanıcı olduğundan bunu söylemek istedim.
 
Bu belgeyi inkar mı ediyon yani?
Oku kardeşim oku. Gamepower ürünlerini önerme. Bozulur ise arkasında durabilecek misin? En azından bizim attığımız modeller bozulmuyor. Evet belgeyi inkar ediyorum. Donanım Arşivi izliyorsun sanırım. Lütfen insanlara sorun yaşamayacağı ürün öner.
 
Oku kardeşim oku. Gamepower ürünlerini önerme. Bozulur ise arkasında durabilecek misin? En azından bizim attığımız modeller bozulmuyor. Evet belgeyi inkar ediyorum. Donanım arşivi izliyorsunn sanırım. Lütfen insanlara kaliteli ürün öner.

1. izlemiyorum 2. sanki uygun fiyatlı olan Corsair vs serisi bozulmuyor mu 3.ben sadece bu 80 Plus Bronze sahte olmadığını 4.sen böyle devam et ben önermedim sadece savundum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı