Maksimum puan İncehesap'ta nasıl kullanılır?

Makaleler
1
Gaming gecesinden işlemci alacağım. İncehesap ekim kampanyasından maksimum kartıma 1500 ₺ MaxiPuan yatmış (31 Ekim'de yatacaktı puan, şu an gözüküyor).
Sorum şu: Alacağım işlemciyi 3 taksitle almayı düşünüyorum ve bu puanı da kullanmak istiyorum ( örneğin işlemci sepette 14 bin ₺ - 1500 ₺ puan düşünce = 12.500 ₺ son ödeme tutarı ). Nasıl yapabilirim bilginiz var mı? Sepete ekleyip ödeme yap dediğimde herhangi bir puan kullanım alanı çıkmadı. acaba taksitten dolayı mı?

Son düzenleme:
Pazarama'ya kupon olarak aktarırsan işini görebilir belki, 1 puan 1 TL idi en son.

Bir bakayım dediğiniz gibi. Olmadı marketlerde geçiyorsa oralarda değerlendiririm. Tüm puanları tek seferde kullanma zorunluluğu yok değil mi? Örneğin Migros'tan 500 ₺'lik ürün aldım, puan olarak 500 çekiyor geriye 1000 ₺ kalıyor gibi.

Maalesef MaxiPuan bir hayal kırıklığı. Bankalar puan için kasacağına peşin fiyatına taksit sayılarını artırsa çok daha iyi.

Birader 7800x3D alacaktı, Amazon'da 14.600 ₺, İncehesap'la yaklaşık 1000₺ fark ediyor ( geçen gaming gecesinde 13.800 e mi ne düşmüştü sanırım ) ama en azından tüm kartlara vade farksız 6 taksit sunuyor. Buradan almak daha mantıklı geldi.

@ExellionTR Pazarama'ya tüm puanları bakiye olarak atıp oradan harcıyorsunuz diye biliyorum, kademeli olmayabilir. Gerçi puan aktarırken soruyor ne kadar aktaralım diye.

Teşekkürler desteğiniz için. İş Bankası'ndan / maksimum kart için hesap açarken Pazarama için de mail gelmiş, sanırım otomatik hesap da açıldı. Şifreyi sıfırlayıp hesaba erişince bir kontrol edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı