Mal/tapu ve araç ruhsatı bildirimi örneği nedir?

Awhlind

Kilopat
Katılım
30 Ağustos 2015
Mesajlar
794
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
Asgard
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben 10. sınıf öğrencisiyim. Bilen bilir YES programı diye bir sey var ve ben bu sınava basvuracağım. Ancak basvuru sartlarında bazı belgeler istiyorlar ve bu belgelerden biri de baslıkta belirttiğim gibi.
aaa.JPG

Mailde böyle yazıyor. Yani ben bundan bir sey anlamadım ve size sormak istedim.
Tam olarak ne yapmam gerekiyor, e-devlet üzerinden 18 yas üstü aile bireylerimin sahip oldukları tapuları falan mı atacağım?

Biraz arastırdım fakat internet üzerinde tam net bilgi bulamadım. Babama da soruyorum onun da tam bilgisi yok fazla da ilgilenmiyor.

Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum vallahi ilk dönemin karnesi vardı aldım camscanner la taratıp ikinci dönem notlarını Photoshop'la kendime yazdım. Senin adına üzüldüm ama belki sen de benim gibi yapabilirsin. Ya da e-Okul PDF'i alıp atarsın.

Ben e-Devlet'ten PDF aldım. Webtapu ne ki?

Üstümüze tapu olup olmadığına dair belgeyi webtapudan çıkardım.
Yapmamız gerekenlerin hepsini yazar mısınız?
 
Dostum e-Devlet arama kısmına beyan yazarsan olduğun sehrin Belediyesi'nden sorgulaman lazım o bilgileri. Ben Etimesgut'ta oturduğum icin etimesgut belediyesi beyan bilgileri sorgulamadan baktım.
Diğeri de adıma tescilli arac sorgulama buraya tıklayarak bakabilirsin.

Ve bir şey soracağım. Biliyorsun son 2 yılın karnesini veya transkriptini istiyorlar. 9. sınıfın transkriptini alabildim ancak 8. sınıf eksik. Ama zaten 1. dönemin notları 2. döneme gecmisti o sene. Sence 1. dönemin karnesini atsam kabul ederler mi?

Merhaba son durum nedir sizde acaba gidebildiniz mi ve bana yardımcı olabilir misinis.

Lütfen acil dönüş yaparmisiniz
 
Hocam senin aldığın belgeler doğru muymuş? Ben webtapudan üstümüze olanların PDF'sini aldım ve adıma tescilli araç şeyini aldım bunlar yeterli midir?
Bro valla bu sene ki şartlara biraz bakayım dedim biraz farklılaşmış. Ne kadarı yeterli olduğunu bilemeyeceğim ancak bi arkadaşım webtapu dan senin gibi yapmıştı ve olmuştu ben de e devletten almıştım sanırım. Yaptıklarında sorun yok ancak hani farklı fazladan belge istiyorlarsa bilemem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı