4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 4 Nisan 2021 #41 MehmetSLH dedi: Ee malatyalılar günü ise artık bana 2 kilo kayısı gönderirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hem kayısı hem de dondurma gönderirim.
MehmetSLH dedi: Ee malatyalılar günü ise artık bana 2 kilo kayısı gönderirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hem kayısı hem de dondurma gönderirim.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #42 444065 dedi: Yarısı Malatya diğer yarısı Kahramanmaraş. Genişletmek için tıkla... Hocam yani Malatya'da doğup Kahramanmaraş'da mı büyüdünüz? Yada tam tersi.
444065 dedi: Yarısı Malatya diğer yarısı Kahramanmaraş. Genişletmek için tıkla... Hocam yani Malatya'da doğup Kahramanmaraş'da mı büyüdünüz? Yada tam tersi.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 4 Nisan 2021 #43 444065 dedi: Hem kayısı hem de dondurma gönderirim. Genişletmek için tıkla... Sen de mi Malatyalılısın?
444065 dedi: Hem kayısı hem de dondurma gönderirim. Genişletmek için tıkla... Sen de mi Malatyalılısın?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.018 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 4 Nisan 2021 #44 MehmetSLH dedi: Ee Malatyalılar günü ise artık bana 2 kilo kayısı gönderirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu yıl don vurdu ya tüm kayısılar yandı. Seneye isteyin siz seneye.
MehmetSLH dedi: Ee Malatyalılar günü ise artık bana 2 kilo kayısı gönderirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu yıl don vurdu ya tüm kayısılar yandı. Seneye isteyin siz seneye.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #45 MehmetSLH dedi: Ee malatyalılar günü ise artık bana 2 kilo kayısı gönderirsiniz. Genişletmek için tıkla... Göndeririz hocam. Dayıoğlu, çek oradan abiye 2 kilo kayısı!
MehmetSLH dedi: Ee malatyalılar günü ise artık bana 2 kilo kayısı gönderirsiniz. Genişletmek için tıkla... Göndeririz hocam. Dayıoğlu, çek oradan abiye 2 kilo kayısı!
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #46 Adanalılar günü var mı? Bu arada Malatyalıların Malatyalılar günü kutlu olsun. Varmış galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adanalılar günü var mı? Bu arada Malatyalıların Malatyalılar günü kutlu olsun. Varmış galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 4 Nisan 2021 #47 Bakkal amca dedi: Hocam yani Malatya'da doğup Kahramanmaraş'da mı büyüdünüz? Yada tam tersi. Genişletmek için tıkla... Hayır, benim akrabalarımın yarısı Malatya'dan Kahramanmaraş'a göçüyorlar. Bu çok eskiden olmuş bir şey. Çok şanslıyım, hem dondurma hem de kayısı... Zaqu dedi: Sen de mi Malatyalılısın? Genişletmek için tıkla... Sayılır, yarısı Malatya yarısı Kahramanmaraş...
Bakkal amca dedi: Hocam yani Malatya'da doğup Kahramanmaraş'da mı büyüdünüz? Yada tam tersi. Genişletmek için tıkla... Hayır, benim akrabalarımın yarısı Malatya'dan Kahramanmaraş'a göçüyorlar. Bu çok eskiden olmuş bir şey. Çok şanslıyım, hem dondurma hem de kayısı... Zaqu dedi: Sen de mi Malatyalılısın? Genişletmek için tıkla... Sayılır, yarısı Malatya yarısı Kahramanmaraş...
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 4 Nisan 2021 #48 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #49 444065 dedi: Hayır, benim akrabalarımın yarısı Malatya'dan Kahramanmaraş'a göçüyorlar. Bu çok eskiden olmuş bir şey. Çok şanslıyım, hem dondurma hem de kayısı... Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam anladım teşekkürler.
444065 dedi: Hayır, benim akrabalarımın yarısı Malatya'dan Kahramanmaraş'a göçüyorlar. Bu çok eskiden olmuş bir şey. Çok şanslıyım, hem dondurma hem de kayısı... Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam anladım teşekkürler.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 4 Nisan 2021 #50 444065 dedi: Sayılır, yarısı Malatya yarısı Kahramanmaraş... Genişletmek için tıkla... O zaman Malatyalılar günün kutlu olsun. Sosyaldeki 2. Malatyalı arkadaşım. Bir anlaşma yapalım, sen bana dondurma gönder. Buralarda yalandan Maraş dondurması yiyoruz. Ben sana kabak ya da köfte ayarlarım.
444065 dedi: Sayılır, yarısı Malatya yarısı Kahramanmaraş... Genişletmek için tıkla... O zaman Malatyalılar günün kutlu olsun. Sosyaldeki 2. Malatyalı arkadaşım. Bir anlaşma yapalım, sen bana dondurma gönder. Buralarda yalandan Maraş dondurması yiyoruz. Ben sana kabak ya da köfte ayarlarım.