Hem kayısı hem de dondurma gönderirim.Ee malatyalılar günü ise artık bana 2 kilo kayısı gönderirsiniz.
Hem kayısı hem de dondurma gönderirim.Ee malatyalılar günü ise artık bana 2 kilo kayısı gönderirsiniz.
Hocam yani Malatya'da doğup Kahramanmaraş'da mı büyüdünüz? Yada tam tersi.Yarısı Malatya diğer yarısı Kahramanmaraş.
Sen de mi Malatyalılısın?Hem kayısı hem de dondurma gönderirim.
Ee Malatyalılar günü ise artık bana 2 kilo kayısı gönderirsiniz.
Göndeririz hocam.Ee malatyalılar günü ise artık bana 2 kilo kayısı gönderirsiniz.
Hayır, benim akrabalarımın yarısı Malatya'dan Kahramanmaraş'a göçüyorlar. Bu çok eskiden olmuş bir şey. Çok şanslıyım, hem dondurma hem de kayısı...Hocam yani Malatya'da doğup Kahramanmaraş'da mı büyüdünüz? Yada tam tersi.
Sayılır, yarısı Malatya yarısı Kahramanmaraş...Sen de mi Malatyalılısın?
Tamamdır hocam anladım teşekkürler.Hayır, benim akrabalarımın yarısı Malatya'dan Kahramanmaraş'a göçüyorlar. Bu çok eskiden olmuş bir şey. Çok şanslıyım, hem dondurma hem de kayısı...![]()
O zaman Malatyalılar günün kutlu olsunSayılır, yarısı Malatya yarısı Kahramanmaraş...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.