Malikhan mı Emregeldi mi tercih edilmeli?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, iki parfüm alacağım. Myslf ve libre muadillerini beraber satın alabileceğim pek fazla bir yer yok. Malikhan ile Emregeldi'de bulabildim ikisini de, aradaki fiyat farkına değer mi? Emregeldi'den alırsam ikisi için 970, Malikhan'dan alırsam iste 1280 gibi bir fiyat çıkıyor ortaya. Kalite anlamında çok fark var mı aralarında? @kenzai hocam bir bakabilirseniz çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam ikisinden de almazdım hocam. Hem para verip bir de dinlendirmek için bekletmek bana saçma geliyor. Loanatuadan alıyorum gayet başarılı kokuları ve kendileri dinlendirmiş bir şekilde gönderiyor, fiyatları da cidden makul. Instagram üzerinden sıkılmadan tüm sorularını cevaplarlar. Bir şans vermeni isterim açıkçası.

@Shubo bildiğim kadarıyla malikhan dinlendirilmiş bir şekilde gönderiyordu. Birini hediye olarak vereceğim ve bir ay önceden alıcaktım o yüzden. Loanatua markasını duymuştum ama hiç kullanana rastlamamıştım. Sizin kullandıklarınız koku kalitesi/yakınlığı olarak nasıl acaba?

Yanlış bilgi vermek istemem ama dinlendirmiyorlar diye biliyorum bende. Yaklaşık 10 tane 15 ML parfümlerini kullanıyorum cidden beğenmediğim olmadı. Kalıcılık ve yayılımları çok yüksek. Orijinallerini kullanmadım o yüzden yakınlık hakkında bilgi vermem doğru olmaz. Loanatuayı tercih etme sebeplerimden birisi cidden satış öncesi ve sonrası her an size yardımcı olmaları. Özel poşeti, kutusu, test şeridi ve en önemlisi 3ML tester hediye göndermeleri çok iyi bir durum bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı