Hocam sen kaçıncı sınıfsın? biz geçen sene Maliye Muhasebesi gördük, bu tarz, bu kadar zor soru çözmedik. 11. Sınıfa gidiyordum hocam, bu sene 12. sınıfım.Merhaba arkadaşlar buraya maliyet muhasebesi sorularını bırakıyorum. Bilgisi olan, çözebilecek olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Eki Görüntüle 548632Eki Görüntüle 548633
Ben üniversite öğrencisiyim. Aslında bunlarda zor soru sayılmaz ama dersin ve hocanın baskısı öyle bir boyuta geliyor ki yaptığından bile şüphe duyuyorsun. Sonrada maliyet muhasebesini kimse sevmiyor.Hocam sen kaçıncı sınıfsın? biz geçen sene Maliye Muhasebesi gördük, bu tarz, bu kadar zor soru çözmedik. 11. Sınıfa gidiyordum hocam, bu sene 12. sınıfım.
Bu sorular gereksiz gibi. İlerde is hayatına atılınca, mali müşavir olunca, bu hesaplamaları bilgisayar yapıyor hep.Ben üniversite öğrencisiyim. Aslında bunlarda zor soru sayılmaz ama dersin ve hocanın baskısı öyle bir boyuta geliyor ki yaptığından bile şüphe duyuyorsun. Sonrada maliyet muhasebesini kimse sevmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.