Malwarebytes açıkken Torrent programları kasıyor

Normalde bende AV falan kullanmam yıllardır hiç bir AV kurmadım bilgisayarıma. Şüphelendiğim durum olduğunda tarama yapardım MB veya farklı AV programları ile.

Geçtiğimiz aylarda bir kampanya gördüğüm için aldım bu programın ücretli sürümünü. Arada beleş kullanıyoruz diye bir destek olalım dedim. (4 senelik lisans 35 TL miydi neydi :D ) Daha 1274 gün var lisansın bitmesine.

Sırf torrent programlarında sıkıntı yapıyor, çözemezsem zaten torrent kullanacağım zaman Windows 10'un kendi defender yazılımını açarım.

Normalde bende AV falan kullanmam yıllardır hiç bir AV kurmadım bilgisayarıma. Şüphelendiğim durum olduğunda tarama yapardım MB veya farklı AV programları ile.

Geçtiğimiz aylarda bir kampanya gördüğüm için aldım bu programın ücretli sürümünü. Arada beleş kullanıyoruz diye bir destek olalım dedim. (4 senelik lisans 35 TL miydi neydi :D ) Daha 1274 gün var lisansın bitmesine.

Sırf torrent programlarında sıkıntı yapıyor, çözemezsem zaten torrent kullanacağım zaman Windows 10'un kendi defender yazılımını açarım.
Bahsettiğiniz kampanyadan bende satın aldım. Bahsettiğiniz üzere yıllarca gerek duyduğumda ücretsiz olarak kullandığım bir yazılımın emeğini desteklemek istedim.
Onun dışında gerçek zamanlı korumasını aktif olarak kullanmıyorum :) Size de tavsiyemdir.
Sisteminizdeki tek anti zararlı yazılımı MABM ise ki gerçek zamanlı koruma aktif ise öyledir, sistem güvenliği açısından hata ettiğinizi düşünüyorum.

arkadaşlar ingilizcem çok iyi değil;

Bu konularda nelerden bahsedilmiş, ne gibi öneriler sunulmuş yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

EDIT:

bu konudaki sıkıntı benle %100 aynı :) Slow DNS olarak açılmış başlık, ne demek istemiş anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı