Hitman Pro önerebilirim. Not: Bilgisayarında birden fazla antivirüs bulunması sistem kararlığına zarar verebilir. Bu durum sonucunda antivirüsler çakışabilir.Bildiğim kadarıyla Türkiye'den çekildiler. Kaspersky ile beraber kullanmayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
Peki hocam; Kaspersky harici tek başına ne kullanabilirim? Bir önerin var mı yoksa ikili mi devam etmeliyim?Hitman.pro iyi bir tarama aracıdır. Kaspersky ile kullanılabilir.
Hitman pro tam zamanlı bir anti-virüs değil, tek seferlik manuel çalıştırılan bir anti-virüs. İki tane tam zamanlı anti-virüs programı olsaydı sistem kararlılığına zarar verebilirdi. O da düşük ihtimal. Daha çok sistem yavaşlamasına sebep olabilirdi. Çünkü 2x anti-virüs programı her işlemi kontrol ederdi.Hitman Pro kullanabilirsin. Not: Bilgisayarında birden fazla antivirüs bulunması sistem kararlığına zarar verebilir.
Fakat arka planda önlem amacıyla tarama yapan bir AV. Ayrıca ben notta Hitman Pro'dan bahsetmedim, sadece örnek verdim.Hitman pro tam zamanlı bir anti-virüs değil, tek seferlik manuel çalıştırılan bir anti-virüs. İki tane tam zamanlı anti-virüs programı sistem kararlılığına zarar verebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.