Arda goktas
Hectopat
Daha fazla
Kaspersky tam tarama bitip virüsleri karantinaya aldıktan sonra Malwarebytes ile tam tarama yapın.Tamamdır bu arada virüsleri karantinaya aldığımda Google da kapanıyor otomatik.
Hocam karantinaya alın ve sistemde BitDefender taraması yapın sonuca göre hareket ederiz.
MBAM tespit ve çözme olarak daha kuvvetli. AdwCleaner MBAM'ın alt yazılımı. Tespit oranı çok zayıf AdwCleaner'in.
Malwarebytes temizlik sonrası tam 560 item görürken AdwCleaner sadece 79 tane temizledi.
Bitdefender indirmene gerek yok. Linkini paylaştığım yerden Kaspersky Premium indir.
BitDefender indirmene gerek yok. Linkini paylaştığım yerden Kaspersky Premium indir.
Malwarebytes tam tarama böyle yapılıyor:
@Arda goktas
Kim tespit etti? Google derken Chrome mu?Google'dan AdBlock uygulamasını kaldırdım şu anda sadece 1 adet tespit etti virüs.
Ben size yeniden başlatın demedim ki. Adblock kaldırın da demedim.Malwarebytes, Google Chrome'dan AdBlock uygulamasını kaldırınca sadece 1 adet tespit etti, normalde 11 adet tespit ediyor PC'yi her yeni açtığımda. Denemek için yeniden başlattım 1 adet buldu sadece.
Ben size yeniden başlatın demedim ki. AdBlock kaldırın da demedim.
Dediklerim şunlar:
Bunlardan kaçını hangisini yaptınız şimdiye kadar?
- Kaspersky Premium yükle.
- My Kaspersky hesabıyla oturum aç.
- Veritabanlarını güncelle.
- Tam tarama yap.
- Kaspersky virüsleri silince Malwarebytes ile tam tarama yap.
Tarayıcı eklentilerinizin SS'ini atın lütfen.
AdBlock'u madem kaldırdıysan onun yerine daha iyi bir eklenti olan uBlock Origin kurarak reklamları engelle.
![]()
uBlock Origin - Chrome Web Store
Finally, an efficient blocker. Easy on CPU and memory.chromewebstore.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.