Malwarebytes kullanmayın!

Kaç defa kullandım böyle bir sorun yaşamadım. MiniDump dosyalarında sebep gözükür. Atarsanız inceleyebiliriz. Ayrıca olarak bir marka böyle kolay karalanmamalı. Elinizde bir kanıt yokken sadece emin olduğunuz şeylere göre bir yargı bildiremezsiniz.

Ben kaç defa tam tarama yaptım virüs bulup sildi çökmedi Malwarebytes şu an piyasada güçlü güvenilir bir program Kaspersky'in bulmadığı virüsü buluyor.

Evet bende çok kez kullandım böyle bir şey başıma gelmedi.

Bu duruma sebep olabilen birçok av var ancak MBAM forumda övüldüğü kadar iyi değil. Bana inanmayan test sonuçlarına bakabilir. Birçok kişi gülücük atacaktır ama Avast bile koruma konusunda kendisinden iyi durumdadır.

Hocam zaten MBAM'ın koruma konusunda bir üstünlüğü yok. Asıl marifeti zararlıyı bulup ortadan kaldırmak.

Bu duruma sebep olabilen birçok av var ancak MBAM forumda övüldüğü kadar iyi değil. Bana inanmayan test sonuçlarına bakabilir. Birçok kişi gülücük atacaktır ama Avast bile koruma konusunda kendisinden iyi durumdadır.

Malwarebytes antivirüs değil ki anlık koruma yapmıyor sadece av zararli viruslu dosyaları tarıyor bu.

Mavi ekran verdiğini söylemişsiniz. Minidump dosyalarınızı paylaşabilirseniz neden mavi ekran aldığınıza bakabiliriz. Bu programın böyle bir şeye sebep vermesine imkan yok.
Mümkün değil diyorsunuz da bu anti virüs programı System32 dosyalarını hedef alıyor. Bunun neden olduğunu bilmiyorum. Şuan tarattım. Ekran görüntüsü aşağıdadır.

ss.png

Mümkün değil diyorsunuz da bu anti virüs programı System32 dosyalarını hedef alıyor. Bunun neden olduğunu bilmiyorum. Şu an tarattım. Ekran görüntüsü aşağıdadır.

Eki Görüntüle 1575267

Virusler Windows dosyasına sızmış ve kayit defteri şu an Malwarebytes uğraşmak istemiyorsanız format atin sıfırdan temiz formattan sonra antivirüs yükleyin virüs sokuyorsunuz Malwarebytes de size virüsleri gösterip temizletiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Malwarebytes ile ilgili büyük bir sorun yaşadım. Hemen sizlere özet geçeyim.

Her şey indirdiğim bir virüsle başladı. Bu virüs bilgisayara pek zarar veren bir virüs değildi. Gereksiz yere CMD dosyalarını falan açıyordu. Bu virüsten kurtulmak için Avast indirdim, taradım ve Avast virüsleri engelliyordu engellemesine ama ana virüsü algılayamamıştı. Dakika başı Avast'tan virüs tehdidi alıyordum. Daha sonra Malwarebytes'ı indireyim dedim ve indirdim. Bilgisayarı taradıktan sonra Malwarebytes, bilgisayarı yeniden başlatmam gerektiğini söyledi ve başlattım. İşte bundan sonra "otomatik onarım" diye bir mavi ekran hatasıyla karşılaştım ve bunun Malwarebytes'ın yaptığına adım kadar eminim. Bilgisayarın bazı sistem dosyalarını sildi. Bu hatayı "başlangıç onarma" seçeneğini tercih ederek giderebildim. Giderememe ihtimalim vardı bu arada. Bilgisayara format atmam gerekebilirdi.

3 yıldır kullanıyorum bir zararını görmedim dosyalar Windows dosyalarına sızmış olabilir boşuna markanın adını karalamayın.

3 yıldır kullanıyorum bir zararını görmedim dosyalar Windows dosyalarına sızmış olabilir boşuna markanın adını karalamayın.
Peki. Malwarebytes, System32 dosyalarına bulaşan virüsleri de algılıyor ve siliyor. Bunu anladık. Ciddi düzeyde sistem dosyalarını silerse ne olacak? Belki de başta "Format atın" diye uyarı vermesi gerekir. Ayrıca Malwarebytes'ın System32'de ciddi düzeyde olmayan, belki hiç zararı olmayan virüsleri algılayıp silme ihtimalide mevcut.

Peki. Malwarebytes, System32 dosyalarına bulaşan virüsleri de algılıyor ve siliyor. Bunu anladık. Ciddi düzeyde sistem dosyalarını silerse ne olacak? Belki de başta "format atın" diye uyarı vermesi gerekir. Ayrıca Malwarebytes'ın System32'de ciddi düzeyde olmayan, belki hiç zararı olmayan virüsleri algılayıp silme ihtimalide mevcut.

Bu program daha dün çıkmadı dediğiniz gibi sistem dosyalarını silme diye bir olayı yok. Hem virüsün zararsızı mı olurmuş? Programın amacı bu zaten bulduğu virüsü silmek bu kötü bir şey değil aksine olması gereken bir şey zaten.

Merhaba arkadaşlar. Malwarebytes ile ilgili büyük bir sorun yaşadım. Hemen sizlere özet geçeyim.

Her şey indirdiğim bir virüsle başladı. Bu virüs bilgisayara pek zarar veren bir virüs değildi. Gereksiz yere CMD dosyalarını falan açıyordu. Bu virüsten kurtulmak için Avast indirdim, taradım ve Avast virüsleri engelliyordu engellemesine ama ana virüsü algılayamamıştı. Dakika başı Avast'tan virüs tehdidi alıyordum. Daha sonra Malwarebytes'ı indireyim dedim ve indirdim. Bilgisayarı taradıktan sonra Malwarebytes, bilgisayarı yeniden başlatmam gerektiğini söyledi ve başlattım. İşte bundan sonra "otomatik onarım" diye bir mavi ekran hatasıyla karşılaştım ve bunun Malwarebytes'ın yaptığına adım kadar eminim. Bilgisayarın bazı sistem dosyalarını sildi. Bu hatayı "başlangıç onarma" seçeneğini tercih ederek giderebildim. Giderememe ihtimalim vardı bu arada. Bilgisayara format atmam gerekebilirdi.

Malwarebytes kullandım böyle sorunla karşılaşmadım sizin indirdiğiniz virüsle alakalıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı