Malwarebytes sistemde zararlı buldu

Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Malwarebytes'de sistemi tarattım ve bir tane zararlı buldu. Bulduğu zararlı ise daha önce kaçkere Kaspersky ile tarattığım bir dosyaydı. Daha önceden de Malwarebytes ile tarattım bu sefer zararlı gördü. Sizce ne yapmalıyım? Şu an karantinaya attım ve silmedim daha. Bu dosyayı CS 1.6 için indirmiştim. Hile falan değil. Gerçekten zararlı dosya mı?

Adsız.png

Adsız1.png

@Murat5038

Sanırım Counter Strike 1.6'yı oyunyöneticisi sitesinden indirmişsiniz. Bu da crack anlamına geliyor, yani korsan.

Korsan yazılım için Technopat üyeleri destek veremez. Eğer Steam'den aldığınızı doğrularsanız yardımcı olabiliriz. Kolay gelsin.

Sanırım Counter Strike 1.6'yı oyunyöneticisi sitesinden indirmişsiniz. Bu da crack anlamına geliyor, yani korsan.

Korsan yazılım için Technopat üyeleri destek veremez. Eğer Steam'den aldığınızı doğrularsanız yardımcı olabiliriz. Kolay gelsin.
Oyun için destek istemiyorum. Bunuda mı korsandan sayıyorsunuz hocam? :D
Şu an istediğim destek Güvenlik ile alakalı. Oyun ile alakalı değil.

Oyun için destek istemiyorum. Bunuda mı korsandan sayıyorsunuz hocam? :D
Şu an istediğim destek Güvenlik ile alakalı. Oyun ile alakalı değil.

Hocam aslında sorun tam olarak orada. Bahsettiğimiz şey de tam olarak orada.

Şöyle anlatayım, korsan yazılım için bizim bir muhattabımız yok. Tarama sonucu malware gözükmüş dosya. Ee şimdi biz kime soracaz bunun hesabını? Korsan yazılım olduğu için kimseye derdini anlatamazsın. Bu dosyayı yükleyen kişiyi/firmayı bilmiyorsun. Ya da bilsen bile sana bir güvenlik önlemi falan sunmuyor.

Steam'den indirseydin ve böyle bir şey başına gelseydi Steam'e söylerdin derdini. Ki zaten Steam'den indirseydin bu şekilde bir sıkıntı da yaşamazdın.

Sıkıntının asıl sebebi: Korsan yazılım. Ama sen diyorsun ki sorunum oyunla ilgili değil. Oyunu korsan şekilde indirmişsiniz hocam, tabi ki de sorun oyunda :)

Ek olarak: Çok da önemli bir şeye benzemiyor. Oyunyöneticisinden dolayı sıkıntı yaşayan görmedim. Ama yine de Steam daha güvenlidir. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı