Hocam normal scan 5 dk sürdü ondan sonra custom scanı seçip rootkiti açtım öyle tarattım sizinki normal tarama olabilir.Benim emektar 15 yıllk 140GB HDD bile tam taramada yaklaşık 290k dosyayı 1.5 saatte taramıştı.Yanlış bir şeyler var.
Hocam normal scan 5 dk sürdü ondan sonra custom scanı seçip rootkiti açtım öyle tarattım sizinki normal tarama olabilir.Benim emektar 15 yıllk 140GB HDD bile tam taramada yaklaşık 290k dosyayı 1.5 saatte taramıştı.Yanlış bir şeyler var.
Tüm seçenekleri işaretledim diye hatırlıyorum.
Merhaba, Malwarebytes'ten tam tarama yaptım fakat 13.5 saat sürdü hala devam ediyor. İlk başlarda hızlıydı fakat şu an saniyede 1 dosya tarıyor. 1 TB HDD'nin 40 GB'si dolu sadece. Normal midir?
Hocam sizin için birdaha malwarebytes kurup deniyorum.Benim bildiğim doğrudur demiyorum ama merak ettim ben de şimdi hiç kimseden duymamıştım böyle 10 saat,40 saat gibi uçuk süreler.Büyük ihtimalle tüm seçenekleri işaretlemediniz. Çünkü kendimden de biliyorum gerçek anlamda tam tarama saatlerce sürüyor.
Hocam sizin için bir daha Malwarebytes kurup deniyorum. Benim bildiğim doğrudur demiyorum ama merak ettim ben de şimdi hiç kimseden duymamıştım böyle 10 saat, 40 saat gibi uçuk süreler.
Başlattım şimdi taramayı özellikle baktım işaretlemediğim bir şey kalmış mı diye.Umarım 13 saat çıkmaz tarama çünkü bende .scr virüsünden şüpheleniyorum.Sabırsız biri olduğum için hemen iptal ederim.Ama içime kurt düştü şimdi.Deneyin hocam özellikle tüm diskleri seçip rootkit seçeneğini aktif edin ne kadar sürüyor görmüş oluruz.
Başlattım şimdi taramayı özellikle baktım işaretlemediğim bir şey kalmış mı diye. Umarım 13 saat çıkmaz tarama çünkü bende. Scr virüsünden şüpheleniyorum. Sabırsız biri olduğum için hemen iptal ederim. Ama içime kurt düştü şimdi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.