Malwarebytes tek başına yeter mi?

cemal66

Centipat
Merhaba, ben bilgisayarımda Malwarebytes'in eski sürümü 1.75, Malwarebytes anti-exploit ve tinywall güvenlik duvarı kullanıyorum. Defender çok fazla kaynak tükettiği için devre dışı bıraktım ve bilgisayarımın kaynaklarına çok az etki eden üstte yazdığım programları yükledim. Bilgisayarımı sadece forumlarda gezmek ve oyun oynamak amacıyla kullanırım. Tarayıcımda browser guard kullanan biriyim. Tek kötü yanım oyunları crack indirip oynamak. Sizce bu 3 program beni korur mu yoksa illaki antivirüs kullanmak zorunda mıyım? Teşekkür ederim. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sürüm legal olsa dahi kullanmayın, AV çözümlerinde self defense yeni kendini koruma sistemleri önemlidir, bilinen bir exploit ile AV yazılımı devre dışı bırakılabilir veya tam tersine AV'nin sistem üzerindeki yetkisi kullanılarak yazılım üstünden saldırı gerçekleşebilir. Eski bir AV kullanmak, saldırı yüzeyini genişletmekten başka bir işe yaramaz.

MBAM eski sürümünü nasıl kullanıyorsunuz?

Korsan şekilde kullanıyorum. Aslında kullanmamım sebebi de Kaspersky vb. antivirus programlarının tasarımları bana çok modern geliyor hiç alışık değilim böyle şeylere. Windows 7 kullanıyordum Microsoft Security essentials kullandım yıllarca değişik oluyor böylesine modern tasarımlar.Bu sürümüde veritabanı güncellemesi aldığı için indirmiştim.

Merhaba, ben bilgisayarımda Malwarebytes'in eski sürümü 1.75, Malwarebytes anti-exploit ve tinywall güvenlik duvarı kullanıyorum. Defender çok fazla kaynak tükettiği için devre dışı bıraktım ve bilgisayarımın kaynaklarına çok az etki eden üstte yazdığım programları yükledim. Bilgisayarımı sadece forumlarda gezmek ve oyun oynamak amacıyla kullanırım. Tarayıcımda browser guard kullanan biriyim. Tek kötü yanım oyunları crack indirip oynamak. Sizce bu 3 program beni korur mu yoksa illaki antivirüs kullanmak zorunda mıyım? Teşekkür ederim. İyi Sosyaller.
Tinywall yeni indirdim nasıl bir uygulamadır

Tinywall yeni indirdim nasıl bir uygulamadır.

Bu konuyu açtığım dönemden beri kullanmadım kendisini ama kullandığım zamanlarda iş gören bir firewall uygulamasıydı kendisi. Basit arayüzü var ve çok az kaynak kullanmakta kolayca da ayar yapabiliyorsun kullanmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı