Malwarebytes "Website blocked due to Trojan" bildiriminde ne demek istiyor?

Deneme süresi bittiğinde tarama tam zamanlı devam ediyor benim gibi arada tarama yapın benim yapabildiğim bu. Bir de Malwarebytes'ın Edge eklentisi ya da tarayıcı eklentisi var ona müsaade edin ben öyle ayarladım koruması devam ediyor bu şekilde en azından sitelerden gelenler için. Başka ücretsiz anti malware programı varsa yükleyin ya da internet Security.

Deneme süresi bittiğinde tarama tam zamanlı devam ediyor benim gibi arada tarama yapın benim yapabildiğim bu. Bir de Malwarebytes'ın Edge eklentisi ya da tarayıcı eklentisi var ona müsaade edin ben öyle ayarladım koruması devam ediyor bu şekilde en azından sitelerden gelenler için. Başka ücretsiz anti malware programı varsa yükleyin ya da internet Security.
Nereden müsade edebilirim hocam?

Nereden müsade edebilirim hocam?
Malwarebytes, 'Anti-virus' değil 'Anti-malware' dir. Bu yüzden, gerçek zamanlı işler için değil de arada tarama için kullanılması daha doğru olur. Gerçek zamanlı koruma için, iyi bir Anti-virus yazılımı edinmeniz gerekiyor.

Ücretsiz olarak, iyi bir şekilde hem bilgisayarınızı hem de internette gezinirken sizi koruyan yazılımlar şu şekilde:

*Bunlardan birini indirebilirsiniz.

Comodo Internet Security Free:

Kaspersky Security Cloud Free:

Son düzenleme:
Malwarebytes, 'Anti-virus' değil 'Anti-malware' dir. Bu yüzden, gerçek zamanlı işler için değil de arada tarama için kullanılması daha doğru olur. Gerçek zamanlı koruma için, iyi bir Anti-virus yazılımı edinmeniz gerekiyor.

Ücretsiz olarak, iyi bir şekilde hem bilgisayarınızı hem de internette gezinirken sizi koruyan yazılımlar şu şekilde:

Comodo Internet Security Free:

Kaspersky Security Cloud Free:
Peki hocam dediğim şekilde bir Trojan bulaşsa Malwarebytes üzerinden silebilir miyim? Arada bir tarama yapıyorum.

Peki hocam dediğim şekilde bir Trojan bulaşsa Malwarebytes üzerinden silebilir miyim? Arada bir tarama yapıyorum.
Trojan bulaşır ise, Malwarebytes üzerinden temizleyebilirsiniz. Fakat, Malwarebytes'ın veritabanının ağırlıklı olarak Malware içerdiğini unutmayın. Anti-virus yazılımlarının da veritabanı ağırlıklı olarak virus içeriyor.

Bilgisayarınızda hem Kaspersky hem de Malwarebytes bulundurmalısınız. Kaspersky size gerçek zamanlı koruma sağlayacak. Arada bilgisayarınızı hem Anti-virus hem de Anti-malware yazılımı ile taratmalısınız.

Arkadaşlar bugün görsellerde bir fotoğrafa bakarken masaüstüme böyle bir bildirim geldi. Bilgisayarımda şu an tehlike oluşturabilecek bir şey var mıdır? Tarama yaptım ve bir şey bulmadı fakat bu bildirim ne anlama geliyor tam anlamadım. Şimdi bilgisayarımda trojan mı vardı veya bu antivürüs programı olmasaydı bilgisayarıma virüs mü giriyordu? Herhangi bir indirme yapmadım ve kontrol etmem gereken bir yer var mıdır?

Eki Görüntüle 769875
Aynı şey banada geldi ve bilgisayar da virüs varmıdır diye kafayı yedim kim bilir kaç kere tam tarama yaptım virus falab yok değil mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı