Malzahar nasıldır?

Makaleler
14
Daha fazla  
Merhabalar. Malzahar almayı düşünüyorum. Sebebi ise yetenek kitinde çok fazla cc ve farm yapmasına yardımcı olan yetenekleri var. Pasifinden de cc'ye karşı bağışıklık kazanıyor. Ama hasarı iyi midir, aşırı kırılgan mıdır, mana konusunda sıkıntı çeker mi ve bunun gibi şeyleri merak ediyorum. Aranızda Malzahar main varsa bana Malzahar konusunda bilgi verebilir mi?

Onu bunu bilmemde şu spawnladığı böcek gibi elemanlar çok sinir bozucu.
Bence de
Oynamayı , karakter ile strateji kurmayı oyunu şekillendirmeyi bildikten sonra bütün karakterler güçlüdür hocam late de baya kolaylarsınız oyun içerisinde çok kırılgan oynamadığınız sürece
Lütfen Malzahar ile ilgili bilgi veriniz.

Merhaba. Malzahar almayı düşünüyorum. Sebebi ise yetenek kitinde çok fazla CC ve farm yapmasına yardımcı olan yetenekleri var. Pasifinden de CC'ye karşı bağışıklık kazanıyor. Ama hasarı iyi midir, aşırı kırılgan mıdır, mana konusunda sıkıntı çeker mi ve bunun gibi şeyleri merak ediyorum. Aranızda Malzahar main varsa bana Malzahar konusunda bilgi verebilir mi?

Oynanmaz şu an zayıf.

Malzahar Yasuo ve yoneye karşı oynayabilirsen çok etkilidir. Zed ve Fizz gibi suikastcilere karsı dikkatli oynaman gerekli cunku oldukca kırılgan bir Hero. Ayrıyeten mananı dikkatli kullanman lazım cabuk bitebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı