Maneskin grubu sizce nasıl?

Sabini

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2021
Mesajlar
1.389
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Eurovision şampiyonu Maneskin grubu hakkında ki düşüncelerinizi merak ettim. Bence alışılmışın dışında müzik yapıyorlar ve kulağa çok hoş geliyor. Tabii ki bunlar benim kişisel düşüncelerim bu konuyuda sizlerin kişisel görüşünü almak için açtım, kıyaslama yapmak serbest.
 
Rock grubu Eurovision'a mı katılır?
Bu nasıl bir düşünce? Lordi de Hard Rock ve Metal grubu idi ve 1. Oldular. Biz de kaç defa Rock grubu ile katıldık ki en son maNga'nın parçası aşırı kaliteliydi. Eurovision sahnesinde olması gereken Rock ve Metaldir her zaman kaliteli parçalar çalındı.
 
Bence alışılmışın dışında müzik yapıyorlar ve kulağa çok hoş geliyor.

Şekillerini al, geriye kalana zaten elini sallasan denk gelirsin. Rock grubu Eurovision'a mı katılır?


Müzik tarzı alışılmışın dışında değil. Bu soundla müzik üreten sürüyle Rock gurubu mevcut. Sounda örnek vermek gerekirse; Skunk ANANSIE, ANOUK ilk başta aklıma gelenler.


İtalyanların zaten çok iyi Rock Grupları var, Son dönemlerde Portekizde de aklınızı başınızdan alacak rock grupları bulunur. PLUTO, Amor ELECTRO gibi.

Rock müziğin herkese hitap etmek gibi bir hedefi yoktur. İstese de zaten büyük kitlelere ulaşamazlar insanlar ucuz malı daha çok sever. POP kültürünü hiçbir zaman aşamayacaklarını bilirler.

Erovizyona katılmaları meselesi;
Çok gerkli değil. Ama isterim. Gençlik elektronik / RAP gibi saçma sapan uğraşlara özeneceğine, enstrüman çalmayı öğrensin, bu tip şeyleri idol alsın. Müzik üretmenin emek ve çaba gerektirdiğini anlasın. Kalite yükselsin biraz.
 
Müzikle olan her konuya gelip bir şeyleri eleştiriyorsunuz, kendinizi ne sanıyorsunuz anlamadım açıkçası :D bu kadar yükselmeyin bu tarz konulara komik gözüküyorsunuz, adamlar o kadar çalışıp müzik yapıp Eurovision'u kazansınlar Andar Han diye bir eleman gelip Rock Grubu katılır mı desin. Sadece komik.
 

Geri
Yukarı