- Makaleler
- 1
Komutu yanlış girmişsiniz, -Q'dan sonra olan l harfi değil AltGr ve Tire tuşlarına basılarak elde edilen | harfi.
Düzelttim, teşekkürler.Komutu yanlış girmişsiniz, -Q'dan sonra olan l harfi değil AltGr ve Tire tuşlarına basılarak elde edilen | harfi.
Gerekli sürücüler kurulu hata vermesi tuhaf.
Sanmam çoğu dağıtımda bunlar kurulu geliyor, gerçi ben sadece birini kuruyorum.Fazladan paketler kurulu, örneğin Intel ve nouveau paketleri. Bunlar çakışma yapıyor olabilir mi?
sudo pacman -R xf86-video-intel xf86-video-nouveau xf86-video-atiYalnız sondaki ati benim grafik kartımın adında geçiyor, Ati Radeon. Onun kaldırılmasından emin misiniz?Gereksiz olan sürücüleri de kaldıralım.
sudo pacman -R xf86-video-intel xf86-video-nouveau xf86-video-ati
Peki bilgisayarcının BIOS Bug'ı var demesine ne diyorsunuz? O yüzden olabilir mi?
pacman -S inxi gnu-netcat komutunu girip inxi ve netcat paketini yükledikten sonra inxi -FGxxx | nc termbin.com 9999 komutunu girip çıktısını buraya yapıştırırsan çok iyi olur.Dahili ekran kartınız (GCN 5) için xf86-video-amdgpu yeterli, xf86-video-ati eski kartlar için gerekli.Yalnız sondaki ati benim grafik kartımın adında geçiyor, Ati Radeon. Onun kaldırılmasından emin misiniz?
Kaldırıldı mı anlamadım, fotoğrafı ekte..Gereksiz olan sürücüleri de kaldıralım.
sudo pacman -R xf86-video-intel xf86-video-nouveau xf86-video-ati
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.