Çözüldü Manjaro KDE Panel Ayarlı Kalmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

277726

Kilopat
Makaleler
4
Manjaro'da masaüstüne empty panel ekleyip üzerine saat vb. widgetler ekledim. Bilgisayar açılışında ayarladığım şekilde durmuyorlar. Bunu nasıl çözebilirim? Bir de Manjaro NVIDIA sürücüsü otomatik yüklendi. Ben kendi sitesinden temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Belki bu sorunu çözerse konuyu güncelleyeceğim.

1612441294700.png

1612441338000.png

Düzenlediğin paneli başlangıçta açılmak üzere ayarla. Olmazsa native paneli düzenle.

Düzenlediğim panel sistemde olan default panel ama nasıl autostart ekleneceğini bilmiyorum. Biraz araştırdım ama bulamadım.

Kde varsayılan paneli bunu yapıyor latte dock indir plasma teması ile kullan.

Latte dock ayrı olarak uygulamalar için kullanıyorum ama yukarı da böyle küçük yardımcı bir bar olması hoşuma ve kolayıma gidiyor.

Maia panel ile de denedin mi?

Önceden denediğimde olmamıştı ama tekrardan deneyeceğim. Belki güncellemelerle falan düzeltilmiştir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı