izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 23 Nisan 2022 #21 gen2 dedi: Sorun o GPU'nun kapali kaynak suruculerde desteklenmemesi zaten. 340 destekliyordur anca o da artik repolarda bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum. O ekran kartı ile tecrübeniz varsa arkadaşa ne önerirsiniz?
gen2 dedi: Sorun o GPU'nun kapali kaynak suruculerde desteklenmemesi zaten. 340 destekliyordur anca o da artik repolarda bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum. O ekran kartı ile tecrübeniz varsa arkadaşa ne önerirsiniz?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Nisan 2022 #22 izmirkartali dedi: Orasını bilmiyorum. O ekran kartı ile tecrübeniz varsa arkadaşa ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Degistirmesini. Baska bir sey gelmiyor aklima.
izmirkartali dedi: Orasını bilmiyorum. O ekran kartı ile tecrübeniz varsa arkadaşa ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Degistirmesini. Baska bir sey gelmiyor aklima.
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #23 gen2 dedi: Sorun o GPU'nun kapali kaynak suruculerde desteklenmemesi zaten. 340 destekliyordur anca o da artik repolarda bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... 340 repolarda var aur da bulunuyor onun kurulumunu söyleyin yapayım hocam.
gen2 dedi: Sorun o GPU'nun kapali kaynak suruculerde desteklenmemesi zaten. 340 destekliyordur anca o da artik repolarda bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... 340 repolarda var aur da bulunuyor onun kurulumunu söyleyin yapayım hocam.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Nisan 2022 #24 Acerdll dedi: 340 repolarda var aur da bulunuyor onun kurulumunu söyleyin yapayım hocam. Genişletmek için tıkla... Ben Arch kullanmiyorum, kullanan birisi yardimci olur konuyu gorunce. Her kernelde insa edilemiyor olabilir.
Acerdll dedi: 340 repolarda var aur da bulunuyor onun kurulumunu söyleyin yapayım hocam. Genişletmek için tıkla... Ben Arch kullanmiyorum, kullanan birisi yardimci olur konuyu gorunce. Her kernelde insa edilemiyor olabilir.
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #25 gen2 dedi: Ben Arch kullanmiyorum, kullanan birisi yardimci olur konuyu gorunce. Genişletmek için tıkla... Bakan yokki görseler keşke...
gen2 dedi: Ben Arch kullanmiyorum, kullanan birisi yardimci olur konuyu gorunce. Genişletmek için tıkla... Bakan yokki görseler keşke...
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Nisan 2022 #26 Acerdll dedi: Bakan yokki görseler keşke... Genişletmek için tıkla... Daha once AUR'dan bir sey kurmadiysan ilk olarak alttaki komutla insa gereclerini kurman gerekli. pacman -S --needed base-devel
Acerdll dedi: Bakan yokki görseler keşke... Genişletmek için tıkla... Daha once AUR'dan bir sey kurmadiysan ilk olarak alttaki komutla insa gereclerini kurman gerekli. pacman -S --needed base-devel
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #27 gen2 dedi: Daha once AUR'dan bir sey kurmadiysan ilk olarak alttaki komutla insa gereclerini kurman gerekli. pacman -S --needed base-devel Genişletmek için tıkla... Onlar zaten mevcut paru üzerinden az önce hayvan gibi program indirdim bir sıkıntı yok..
gen2 dedi: Daha once AUR'dan bir sey kurmadiysan ilk olarak alttaki komutla insa gereclerini kurman gerekli. pacman -S --needed base-devel Genişletmek için tıkla... Onlar zaten mevcut paru üzerinden az önce hayvan gibi program indirdim bir sıkıntı yok..
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 23 Nisan 2022 #28 Aur için Yay kurup onunla paketleri kolay yoldan kurarsınız: mertmekatronik.com
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #29 izmirkartali dedi: AUR için Yay kurup onunla paketleri kolay yoldan kurarsınız: mertmekatronik.com Genişletmek için tıkla... Paru ve Yay aynı çalışma prensibine sahip paru kullanmayı tercih ediyorum ben.
izmirkartali dedi: AUR için Yay kurup onunla paketleri kolay yoldan kurarsınız: mertmekatronik.com Genişletmek için tıkla... Paru ve Yay aynı çalışma prensibine sahip paru kullanmayı tercih ediyorum ben.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Nisan 2022 #30 Acerdll dedi: Paru ve Yay aynı çalışma prensibine sahip paru kullanmayı tercih ediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Paru ile kurabilirsin surucuyu eger sahip degilsen kernel basliklarini kurman gerekli ve 340 surucusu hangi kernel versiyonlari ile uyumlu onu arastirmalisin. Ardindan 2 komutla kurarsin zaten.
Acerdll dedi: Paru ve Yay aynı çalışma prensibine sahip paru kullanmayı tercih ediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Paru ile kurabilirsin surucuyu eger sahip degilsen kernel basliklarini kurman gerekli ve 340 surucusu hangi kernel versiyonlari ile uyumlu onu arastirmalisin. Ardindan 2 komutla kurarsin zaten.