izmirkartali
Megapat
Orasını bilmiyorum. O ekran kartı ile tecrübeniz varsa arkadaşa ne önerirsiniz?Sorun o GPU'nun kapali kaynak suruculerde desteklenmemesi zaten. 340 destekliyordur anca o da artik repolarda bulunmuyor.
Orasını bilmiyorum. O ekran kartı ile tecrübeniz varsa arkadaşa ne önerirsiniz?Sorun o GPU'nun kapali kaynak suruculerde desteklenmemesi zaten. 340 destekliyordur anca o da artik repolarda bulunmuyor.
Degistirmesini. Baska bir sey gelmiyor aklima.Orasını bilmiyorum. O ekran kartı ile tecrübeniz varsa arkadaşa ne önerirsiniz?
340 repolarda var aur da bulunuyor onun kurulumunu söyleyin yapayım hocam.Sorun o GPU'nun kapali kaynak suruculerde desteklenmemesi zaten. 340 destekliyordur anca o da artik repolarda bulunmuyor.
Ben Arch kullanmiyorum, kullanan birisi yardimci olur konuyu gorunce. Her kernelde insa edilemiyor olabilir.340 repolarda var aur da bulunuyor onun kurulumunu söyleyin yapayım hocam.
Bakan yokki görseler keşke...Ben Arch kullanmiyorum, kullanan birisi yardimci olur konuyu gorunce.
Daha once AUR'dan bir sey kurmadiysan ilk olarak alttaki komutla insa gereclerini kurman gerekli.Bakan yokki görseler keşke...
pacman -S --needed base-devel
Onlar zaten mevcut paru üzerinden az önce hayvan gibi program indirdim bir sıkıntı yok..Daha once AUR'dan bir sey kurmadiysan ilk olarak alttaki komutla insa gereclerini kurman gerekli.
pacman -S --needed base-devel
AUR için Yay kurup onunla paketleri kolay yoldan kurarsınız:
Paru ve Yay aynı çalışma prensibine sahip paru kullanmayı tercih ediyorum ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.