Manjaro yükledim. Önceden Pop!_OS kullanmaktaydım. Oradan biraz aşinalığım var. Bir ay falan kullandım. Şimdi Manjaro'ya yay komutunu kurmak istiyorum ama internette görüdüğüm tüm çözümler kullanılmamakta. Nasıl yüklerim?
yay komutu yerine Manjaro'da pamac komutunu da kullanabilirsiniz. Manjaro'nun varsayılan paket yöneticisidir.pamac install, paket silmek için pamac remove, paket aramak için pamac search komutlarını kullanabilirsiniz.yaykomutu yerine Manjaro'dapamackomutunu da kullanabilirsiniz. Manjaro'nun varsayılan paket yöneticisidir.
Paket yüklemek içinpamac install, paket silmek içinpamac remove, paket aramak içinpamac searchkomutlarını kullanabilirsiniz.
git clone https://aur.archlinux.org/yay.git
cd yay
makepkg -si
Bu komutlar ile Yay'ı kurabilirsiniz.
Kurduktan sonrapacman -Syerineyay -Skomutunu kullanın.
Her şeyi pamac komutu ile yükleyemedim
yay ile pamac aynı görevleri görüyorlar.Hangi uygulamaları yükleyemediniz. Aslındayayilepamacaynı görevleri görüyorlar.
sudo pacman -S brave komutunu girmekti. Farklı bir dağıtıma geçtiğiniz için önemsiz gerçi.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.