Frostpunk bence. İlk oyunu almadıysanız önce onu oynayın 2'den çok daha iyi. İlk oyun türünün en iyi oyunlarından bana kalırsa. Moda sokuyor adamı ikinci oyunda bu olay pek yokmuş.Hem inşaat üs kurma ve politik straleji oyunları seviyorum HOI 4 gibi, hangisi daha iyi sizce?
Frostpunk bence. İlk oyunu almadıysanız önce onu oynayın 2'den çok daha iyi. İlk oyun türünün en iyi oyunlarından bana kalırsa. Moda sokuyor adamı ikinci oyunda bu olay pek yokmuş.
İkiden devam o zaman bence hocam. İlk oyundaki atmosferi beklemeyin beklentileriniz düşük kalsın o yeterli. Keyif almayacak kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum ben de satın alacağım gibi duruyor.İlk oyunu oynadım hocam bir 30 saat falan oynamısımdır.
İkiden devam o zaman bence hocam. İlk oyundaki atmosferi beklemeyin beklentileriniz düşük kalsın o yeterli. Keyif almayacak kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum ben de satın alacağım gibi duruyor.
Açıkçası o oyun hakkında pek bilgim yok Frostpunk'ı atmosferi çok daha ilgi çekici bulduğum için önerdim. Hem ilk oyunu da oynamışsınız temayı sevdiğinizi tahmin ediyorum ondan bence FP2 almak daha iyi olur gibime geldi.Manor Lords almaya değmez değil mi hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.