R5 5600 RX 6700XT Sistem Önerisi

• Konuyu başlatan umpaX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.898
Mantis alınabilir bütçeyi zorlamak istemiyorsan. Diğer parçaları iyi zaten. Kasası da ne alınmayacak kadar kötü ne de çok iyi bir model, ucuz olsun diye F/P seçmişler.
İki sistemdeki Anakart biraz farklı gözüküyor ama büyük ihtimalle aynı performansları vardır. Ayrıca vatandaki kasa ve güç kaynağı hiç alınmayacak düzeyde bir kasa mı? Bilginiz var mı acaba ?

Aradaki fiyat farkına değer,mantis sistemi tercih edin.
Kasa mesh hava akışı bir nebzede olsa iyi, giriş seviyesi oyuncu kasası diyebiliriz.
PSU tarafında Vatan sistemden çok daha iyi,PSU gerçekten kaliteli.
FPS kaybı yaşamazsınız.
Mantis sistemde SSD Kingston 1 TB yapılarak alınabilir,onun dışında özelleştirme yapmanıza gerek yok.
Vatanda özelleştirme seçeneğinde bir psu daha var ama muhtemelen çok farklı değildir. 18 tl fark ediyor çünkü 😀 Vatandaki pcye biraz daha güvenilir olması ve taksit imkanından dolayı daha yakındım. Diğer açıdan pc ve performans olarak mantis çok daha mantıklı gözüküyor yazdıklarınıza bakınca. Yine karar veremedim.. :(

Vatanda özelleştirme seçeneğinde bir psu daha var ama muhtemelen çok farklı değildir. 18 tl fark ediyor çünkü 😀 Vatandaki pcye biraz daha güvenilir olması ve taksit imkanından dolayı daha yakındım. Diğer açıdan pc ve performans olarak mantis çok daha mantıklı gözüküyor yazdıklarınıza bakınca. Yine karar veremedim.. :(
Verilen yanıtlar ile kafanızda birşeyler netleşmedi ise her parça hakkında tek tek araştırma yapın.
İki sistemi karşılaştırmanın saçma olduğunu ve fiyat farkına kesinlikle değeceğini göreceksiniz.
Bu fiyata Mantis sistem kadar kaliteli bir sistem yok.

Taksitli alacaksan Vatan'in anakartini B450 yap. RAM'i çift kanal 8x2 yap. PSU alt seviye ve iyi bir seçenek de koymamışlar. Kasa neyse çok önemli değil ama PSU olayı sana kalmış artık. Alınırsa minimum bu şekilde alınır.

Mantis taksitle fark aldığı için Vatan'i da iyileştirmek mantıksız değil.

Hocam bu sistemin anakarti direk b550. Yani pcie4 destegi hem anakart icin hem de m2 ssd icin mevcut. Ayrica kasayi begenmezseniz 300 kusur tl civarina tuf gaming 301 ile guncelleyebilirsiniz.

İslemci i5 olsun derseniz de buna bakin ama giris seviyesi anakart mevcut.

Hocam bu sistemin anakarti direk b550. Yani pcie4 destegi hem anakart icin hem de m2 ssd icin mevcut. Ayrica kasayi begenmezseniz 300 kusur tl civarina tuf gaming 301 ile guncelleyebilirsiniz.

İslemci i5 olsun derseniz de buna bakin ama giris seviyesi anakart mevcut.

Hocam yanıtınız için çok teşekkürler. Dün tam mantisi alırken çok daha iyi bir sistem çıktı. Tebilonda Çok az stokla bir kampanya yaptılar dün hemen tükendi zaten.

Bu sistemi özelleştirip anakartı B550 MK yaptım Toplam 16.400 ₺ ye aldım.

Hocam yanıtınız için çok teşekkürler. Dün tam mantisi alırken çok daha iyi bir sistem çıktı. Tebilonda Çok az stokla bir kampanya yaptılar dün hemen tükendi zaten.

Bu sistemi özelleştirip anakartı B550 MK yaptım Toplam 16.400 ₺ ye aldım.
Hayırlı olsun. Aldığınız sistem çok iyi fiyata geldi gerçekten. Başka bir sistem aldığım için ben kaçırdım malesef :) güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı