M
Mert Ercan
Ziyaretçi
Bu arada bahsetmeyi unutmuşum AMD FreeSync diye bir teknoloji duyurmuştu CES 2014 de, tek eksisi sadece dizüstü bilgisayarlara (AMD APU'lu) uyumlu olması ve tabi ücretsiz olması.
AnandTech Portal | AMD Demonstrates "FreeSync", Free G-Sync Alternative, at CES 2014
Bu arada artık grafik paylaşmaktan yoruldum, bu inceleme sonuçlarını aldığım yerlerin hepsi mi AMD'den para yemiş de 2 katı varolmayan sonuçlar ortaya çıkıyor?
Bu arada mevsres isimli arkadaşımız %45'e varan artış için argo kelime kullanmıştı ama %50'ye varan artış oldu, her şey sisteminizde yatıyor.
Anlayamadığım şey kimse Mantle çıktı diye NVIDIA önermekten vazgeçmedi ya da Mantle çıktı diye NVIDIA'yı kimse kötülemedi, bu konuyu saçma sapan bir şekilde reklam rakamları olduğunu iddaa ederek uzatmanızı gerçekten anlamıyorum, bundan sonra tarafıma küfür etseniz dahi bu konuya yanıt vermeyeceğim(!)
AnandTech Portal | AMD Demonstrates "FreeSync", Free G-Sync Alternative, at CES 2014
Bu arada artık grafik paylaşmaktan yoruldum, bu inceleme sonuçlarını aldığım yerlerin hepsi mi AMD'den para yemiş de 2 katı varolmayan sonuçlar ortaya çıkıyor?
Bu arada mevsres isimli arkadaşımız %45'e varan artış için argo kelime kullanmıştı ama %50'ye varan artış oldu, her şey sisteminizde yatıyor.
Yukarıdaki test sonuçları Battlefield'ın kendi sitesi üzerinden olduğu için inanmıyorsanız test sonuçlarını kontrol edebileceğiniz kaliteli sürüsüne inceleme sitesi mevcut; Guru3d, PCLab.pl, TechpowerupMantle renderer now available in Battlefield 4 - News - Battlelog / Battlefield 4
Test case 1: Low-end single-player 2: 64-player multi-player 3: Multi-GPU single-player CPU AMD A10-7850K (‘Kaveri’ APU), 4 cores @ 3.7 GHz AMD FX-8350, 8 cores @ 4 GHz Intel Core i7-3970x Extreme, 12 logical cores @ 3.5 GHz GPU N/A AMD Radeon 7970 3 GB 2x AMD Radeon R9 290x 4 GB Settings 720p Medium Ultra 1080p Ultra 1080p 4x MSAA OS Windows 7 64-bit Windows 8 64-bit Windows 8 64-bit Level Singapore Siege of Shanghai South China Sea DX11 avg 26.6 ms/f (37.6 fps) 18.87 ms/f (52.9 fps) 13.24 ms/f (78.4 fps) Mantle avg 23.3 ms/f (43 fps) 15.08 ms/f (66.3 fps) 8.38 ms/f (121.5 fps) Improvement 14% faster 25.1% faster 58% faster
Anlayamadığım şey kimse Mantle çıktı diye NVIDIA önermekten vazgeçmedi ya da Mantle çıktı diye NVIDIA'yı kimse kötülemedi, bu konuyu saçma sapan bir şekilde reklam rakamları olduğunu iddaa ederek uzatmanızı gerçekten anlamıyorum, bundan sonra tarafıma küfür etseniz dahi bu konuya yanıt vermeyeceğim(!)