Mantle gerçekleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten önemli olan çatışma anındaki değerler. Yoksa boş arazide FPS her kartta tavan yapar :) Sonuçları paylaştığın için teşekkürler...

Önemli değil. :)
Diğer kartı takarak CF testi yapıp onuda paylaşırım arkadaşlar.( Bugün veya yarın )

Beta sürücü yayınlandığı için takılma gibi sorunlar yaşanıyor. Ama gerçekten iyi sonuçlar veriyor.
Bende öyle düşünüyorum ancak aşırı derecede kasıyor bilgisayar. Yani düşünün masaüstünde mause ile gezerken bile aşırı derecede donuyor.

Bende öyle düşünüyorum ancak aşırı derecede kasıyor bilgisayar. Yani düşünün masaüstünde mause ile gezerken bile aşırı derecede donuyor.
Bende kasma yok. Bir kaç kere ekran karardı. 1 Kerede mavi ekran aldım. Şuan sorun yok.

O zaman beta sürücüyü silin hocam. Beta bittikten sonra yüklersiniz.

- - - Güncellendi - - -

Bu arada Mantle beta sürücüsüyle sorunsuz şekilde oyun oynamak isteyenler Windows'a format atmaları gerekmektedir.

4 ile 10 FPS arası artış aldım. R9 270X ile ultra detayda 32 ile 45 arası değişken FPS'ler alırken 36-49 arası almaya başladım.
Hocam size konuyla ilgili bir soru sorup bu konuyu kilitleyeceğim ve benzer başlık altında yeni bir konu açacağım müsade ederseniz.

Sorum şudur hocam objektif bir şekilde cevaplarsanız sevinirim: R9 270X'i Mantle için mi aldınız? Sizi R9 270X'de ikna eden unsur ne oldu? Eğer R9 270X'i bütçenize ve performansı uyduğu için aldıysanız Mantle ile 4-10 FPS artışı kazanmanın size herhangi bir eksisi oldu mu?

Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı