Bu hatayı alman için kayıt defteri değişiklikleri yapman lazım. Belli bir klavye registiry bölümündeki CrashOnCtrlScroll değerini 1'e eşitlemen lazım ki bu hata denetimi ortaya çıksın. Daha doğrusu sen bu kayıt defteri işlerine girdin mi girmedin mi o önemli? Sık karşılaşılan bir durum değil yani muhtemelen oluşan dökümler de klavyene işaret ediyor. Lütfen paylaş bizimle:
Bu hatayı alman için kayıt defteri değişiklikleri yapman lazım. Belli bir klavye registiry bölümündeki crashonctrlscroll değerini 1'e eşitlemen lazım ki bu hata denetimi ortaya çıksın. Daha doğrusu sen bu kayıt defteri işlerine girdin mi girmedin mi o önemli? Sık karşılaşılan bir durum değil yani muhtemelen oluşan dökümler de klavyene işaret ediyor. Lütfen paylaş bizimle:
Yani neyi paylaşacağım bilmiyorum ama kayıt defterine dokunmuyorum. Bende Revo uninstall var büyük olan programları onunla kaldırıyom hiçbir kalıntı kalmasın diye ondan olabilir mi?
Yani neyi paylaşacağım bilmiyorum ama kayıt defterine dokunmuyorum. Bende Revo uninstall var büyük olan programları onunla kaldırıyom hiçbir kalıntı kalmasın diye ondan olabilir mi?
Koskocaman depolamaya sahip bir bilgisayardan aldığın belki 5MB'lık küçük bir bellek dökümünün senin hakkında bir bilgi verdiğine inanmıyorsundur umarım. Çökme anındaki raporları kaydeden bir dosyanın kişisel bilgiler içermediğini söylemek durumundayım o da ayrı.
Koskocaman depolamaya sahip bir bilgisayardan aldığın belki 5MB'lık küçük bir bellek dökümünün senin hakkında bir bilgi verdiğine inanmıyorsundur umarım. Çökme anındaki raporları kaydeden bir dosyanın kişisel bilgiler içermediğini söylemek durumundayım o da ayrı.
Attığın dosyalarda başlıktaki hata koduyla alakalı bir şey yok: Bu hatayı ekranda görüyor olman benim dediğim şeyle alakalı tamamen.
Attığın dosyaları inceledim.
Hataya GlassWire programı sebep olmuş, bilgisayardan kaldır.
Ayrıca, ağ sürücülerin ile ilgili çağrıları, işlemcinin güç yönetimi ile ilgili çağrıları ve Hyper v ile ile alakalı çağrıları da görebilirsin.
İnternet sürücülerini güncelle, Hyper v tarzı sanallaştırma isteyecek programlar kullanıyorsan bir süre sanallaştırmayı kapat ve olay loglarını benimle paylaş.
Attığın dosyalarda başlıktaki hata koduyla alakalı bir şey yok: Bu hatayı ekranda görüyor olman benim dediğim şeyle alakalı tamamen.
Attığın dosyaları inceledim.
Hataya GlassWire programı sebep olmuş, bilgisayardan kaldır.
Ayrıca, ağ sürücülerin ile ilgili çağrıları, işlemcinin güç yönetimi ile ilgili çağrıları ve Hyper v ile ile alakalı çağrıları da görebilirsin.
İnternet sürücülerini güncelle, Hyper v tarzı sanallaştırma isteyecek programlar kullanıyorsan bir süre sanallaştırmayı kapat ve olay loglarını benimle paylaş.