Manyetik klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar. Şu an da Razer V3 Huntsman Pro White modelini kullanıyorum. Son zamanlarda Custom klavyelere merak saldım. Sikakeyb Castle HM80 modelini gördüm. Razer Huntsman'ı satıp başka klavyeye geçmeye karar verdim. Acaba sizin öneriniz var mıdır? Razer'dan sonra hissiyatı ve FPS oyunlarına uygun, güzel hissettiren bir model tavsiyeniz var ise çok memnun olurum. Aksi takdirde eğer Razer iyi diyorsanız satıştan da vazgeçebilirim. Sikakeyb modeli hakkında da bilgisi olan var ise ve paylaşırsa mutlu olurum.

Sikakeyb alınır. EZ63 pahalı bir model fiyatını asla hak etmiyor. Ederi 5 bin lira. Stok beklersen Akko Monsgeek FUN60 Ultra tmr de alınabilir. Wooting 80he ve sikakeybden hızlı. Ayrıca ATK RS7 de bakılabilir.

Sikakeyb alınır. EZ63 pahalı bir model fiyatını asla hak etmiyor. Ederi 5 bin lira. Stok beklersen Akko Monsgeek FUN60 Ultra tmr de alınabilir. Wooting 80he ve sikakeybden hızlı. Ayrıca ATK RS7 de bakılabilir.

Yeni gelen RS6 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

Teşekkür ederim hocam, birkaç gün içinde eğer başka bir seçenek vs çıkmaz ise HM80 tercih edeceğim gibi. Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek bu klavye için.

Rica ederim şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Yeni gelen RS6 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

Rica ederim şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Güzele benziyor fiyatına göre. Jade Pro switchler kullanılan modeli alınır. Pek araştırma fırsatım yok şimdi okuldayım.

İkisi de hızlı klavye. HM80 bir adım önde diye biliyorum ama %60 isteniyorsa EZ63'te dusunulebilir fiyatını hak etmesede.

Hocam şu anki kullandıgım Razer da çok iyi bir model. Rapid trigger olsun vs her şey mevcut. HM80 ona rağmen sizce avantaj sağlar mı acaba tekrar soruyorum size ama :)

Hocam şu anki kullandıgım Razer da çok iyi bir model. Rapid trigger olsun vs her şey mevcut. HM80 ona rağmen sizce avantaj sağlar mı acaba tekrar soruyorum size ama :)

Hocam bence siz direk HM80 alın ben EZ63 ile arasında kalmıştım fakat HM80'nin daha iyi olduğunu görünce HM80'e yöneldim indirimli onu satın alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı