Manyetik switch nereden alınır?

• Konuyu başlatan 0tktk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 868
Hocam klavyeniz manyetik mi? Mekanikse PCB desteklemez.

Hocam ben daha almadım manyetikleri hiçbir yerde bulamamıştım o yüzden.

Hocam konuştuklarımızın hepsi tok sesli zaten ama sessizlik kısmı kişiye göre değişir. Yine de şöyle özetleyebilirim belki, sizle aynı odada kalan biri varsa rahatsız olabilir sesinden ama diğer odalara ses gidip rahatsız edecek kadar yüksek ses çıkarmaz.

Hocam bana da odadakini çok rahat sız etmemesi lazım Win60'da sesli geldi bana.

Hocam konuştuklarımızın hepsi tok sesli zaten ama sessizlik kısmı kişiye göre değişir. Yine de şöyle özetleyebilirim belki, sizle aynı odada kalan biri varsa rahatsız olabilir sesinden ama diğer odalara ses gidip rahatsız edecek kadar yüksek ses çıkarmaz.

Havit tarzı F/P yok mu hocam bütçe çıkmayacak gibi duruyor.

Son düzenleme:
Hocam bana da odadakini çok rahat sız etmemesi lazım Win60'da sesli geldi bana.
Hocam o derece bir şey için silent switch alman lazım, onun haricindeki tüm switchler illa odadaki diğer kişileri rahatsız eder. Ülkede de çok fazla o tarz switch yok ama bütçen artarsa direkt şu klavye var.

Keşke daha uygun seçenekler olsa tabi ama yok maalesef. Bunun da stokları yok şu an ama hızlı yeniliyorlar stoklarını, tekrar gelir diye düşünüyorum yakında.

Hocam o derece bir şey için silent switch alman lazım, onun haricindeki tüm switchler illa odadaki diğer kişileri rahatsız eder. Ülkede de çok fazla o tarz switch yok ama bütçen artarsa direkt şu klavye var.

Keşke daha uygun seçenekler olsa tabii ama yok maalesef. Bunun da stokları yok şu an ama hızlı yeniliyorlar stoklarını, tekrar gelir diye düşünüyorum yakında.

Hocam KB904 nasıl.

Leaven K88 hiç incelemesini bulamadım.

Hocam KB904 nasıl.
Biraz riskli bir seçim olur, hele de manyetikte havit gibi bir markaya asla bulaşmazdım. Ve yine ses anlamında da dediğim gibi odadaki bir kişiyi rahatsız edebilir.

Leaven K88 hiç incelemesini bulamadım.
Zamanında ararken birkaç inceleme çok nadir buldum ben de, driverı yoktu diye hatırlıyorum. Onun harici fiyatına göre gayet memnundu alanlar.

Ek olarak F87 de bakabilirsin.

Biraz riskli bir seçim olur, hele de manyetikte Havit gibi bir markaya asla bulaşmazdım. Ve yine ses anlamında da dediğim gibi odadaki bir kişiyi rahatsız edebilir.

Zamanında ararken birkaç inceleme çok nadir buldum ben de, driverı yoktu diye hatırlıyorum. Onun harici fiyatına göre gayet memnundu alanlar.

Ek olarak F87 de bakabilirsin.

Hocam bununda siyahı bütçemi çok aşıyor bayramda Trendyol'a ndirim geliyor mu gelirse Trendyol'dan bakabilirim.

Bayramda indirim gelir mi emin değilim de kuponlar gelebilir Trendyol'a. Ama sürekli takipte olman lazım çünkü çok hızlı bitiyorlar genelde.

Hocam normalde bulmuştum indirim ama nedense almamıştım Win60 da Trendyol'da bakabileceğim model var mı?

Hocam normalde bulmuştum indirim ama nedense almamıştım Win60 da Trendyol'da bakabileceğim model var mı?
Trendyolda çok satıcı yok ya maalesef.

Teknostore ve Maxitekno var. Meyer gaming var, bir de yanlış hatırlamıyorsam Ulugames var. Bu satıcıların sattığı ürünlere bir göz atabilirsin.

Bir de ara ara Leaven K88 satanlar gibi random satıcılar oluyor.

Trendyol'da çok satıcı yok ya maalesef.

Teknostore ve maxitekno var. Meyer Gaming var, bir de yanlış hatırlamıyorsam ulugames var. Bu satıcıların sattığı ürünlere bir göz atabilirsin.

Bir de ara ara leaven K88 satanlar gibi random satıcılar oluyor.

Hocam hepsine baktım satıcıların Trendyol'da en ucuz Win60.

Trendyol'da çok satıcı yok ya maalesef.

Teknostore ve maxitekno var. Meyer Gaming var, bir de yanlış hatırlamıyorsam ulugames var. Bu satıcıların sattığı ürünlere bir göz atabilirsin.

Bir de ara ara leaven K88 satanlar gibi random satıcılar oluyor.

Cool60 nasıl hocam kutu içeriği iyi ama switch yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı