Elektronik Maono PD200X 2.499 TL

20 kasımda Amazon'da quadcast 2.222 TL'ye düşmüştü. Belki yıl sonu yine düşer haberiniz olsun.

Merhabalar konudan bağımsız ancak bende Rode NT-USB mevcut bunun ses kalitesini arttırmak adına ses kartı almamı önerir misiniz? Evetse mümkünse ucuz-orta halli ne önerirdiniz?

Merhaba konudan bağımsız ancak bende Rode NT-USB mevcut bunun ses kalitesini arttırmak adına ses kartı almamı önerir misiniz? Evetse mümkünse ucuz-orta halli ne önerirdiniz?

Merhaba. Rode'un çoğu mikrofonu bu tür mikrofonları tak çalıştır mantığında çalıştığı için herhangi bir XLR girişi yok fakat USB girişli ses kartları da var ama XLR gibi verimli sonuç alamazsınız. NT-USB ve NT-USB mini modelleri çok yönlü cardroid oldukları için ses kartına ihtiyaçları yok haliyle PD200X gibi modellere nazaran daha tiz ses verir. Tavsiyem almamanız yönünde. Eğer profesyonel kullanım amaçlıyorsanız NT-USB yerine Rode podmic + Behringer UM2 kombosu tercih edebilirsiniz veya PD200X gibi mikrofon alıp UM2 ses kartıyla kullanabilirsiniz.

hocam selam daha uygun bir mikrofon önerir misin yayıncılık vs için değil yoksa bunu direkt alayım mı? Bunlara benzer rahat bir şey olursa benim için iyi olur.

1000-2000 arası fp olabilir.
PD200X alacaksanız yanında kol da almanız gerekiyor. Bu mikrofon biraz daha profesyonel, yayıncılık ve seslendirmenler için daha uygun. Oyun için kullanacaksanız Seiren mini, fifine a6v veya endorfy solum voice s tercih edebilirsiniz.

hocam fiyatlarına baktım hemen hemen aynılar Seiren mini beyaz rengi 1500tl sence alınır mı? Diğerlerine vereceğim paraya 300 400 ekleyip pd200x mi almalıyım?

hocam fiyatlarına baktım hemen hemen aynılar Seiren mini beyaz rengi 1500tl sence alınır mı? Diğerlerine vereceğim paraya 300 400 ekleyip pd200x mi almalıyım?
Seiren mini oyuncak gibi duruyor ben sevmiyorum açıkçası. Endorfy piyasaya yeni girmiş polonya markası fakat almanya'da tutulan bir marka. Evladiyelik mikrofon alacaksan PD200X çok iyi tercih olur.

Seiren mini oyuncak gibi duruyor ben sevmiyorum açıkçası. Endorfy piyasaya yeni girmiş polonya markası fakat almanya'da tutulan bir marka. Evladiyelik mikrofon alacaksan PD200X çok iyi tercih olur.
teşekkürler hocam.

hocam peki fifine t669 hakkında ne düşünüyorsun? Arkadaşımdan 2bine almayı planlıyorum fiyatına göre değer mi?

teşekkürler hocam.

hocam peki fifine t669 hakkında ne düşünüyorsun? Arkadaşımdan 2bine almayı planlıyorum fiyatına göre değer mi?
1800₺e kadar indirebildim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…