Elektronik Maono PD200X 2.499 TL

@Shinsoo hocam buna XLR to type c kablo taksam (XLR tarafı MİKROFONA type c tarafı PCye olacak şekilde) performansı düşer mi nolur? Bir de kulaklık jak girişi var bilgisayarımda , buna xlr to jak alsam çalışır mı ? Nası yapayım usb port yok bende :(

Evet normal hocam. Önceden Fifine AM8 deneyimledim o da cardroid yapıda olduğu için bu model gibi tek noktadan ses alıyordu. Bu modelin, fifine modellerine göre en büyük avantajı driverinin olması. Oradan bütün ses ayarlarınızı yapabiliyorsunuz bu çok büyük bir avantaj bence. Kol alsanız çok iyi olur hem daha estetik durur hem yer açılmış olur. https://www.akakce.com/mikrofon-sta...sa-tipi-mikrofon-standi-fiyati,778032512.html ben de bu model var memnunum gayet sağlam.
Bir de hocam bu attığınız standda bu şekilde kurulum yapamıyoruz sanırım. Mikrofonun etrafındaki stabiliteyi sağlayan halka şeklindeki kısmı çıkarmamız lazım değil mi ? Öyle ise iade geçip başka bir kol tercih etmeyi düşünüyorum.

1734415796640.png

Son düzenleme:
@Shinsoo hocam buna XLR to Type-C kablo taksam (XLR tarafı mikrofona Type-C tarafı PC'ye olacak şekilde) performansı düşer mi ne olur? Bir de kulaklık jak girişi var bilgisayarımda, buna XLR to jak alsam çalışır mı? Nasıl yapayım USB port yok bende :(

Bir de hocam bu attığınız standda bu şekilde kurulum yapamıyoruz sanırım. Mikrofonun etrafındaki stabiliteyi sağlayan halka şeklindeki kısmı çıkarmamız lazım değil mi? Öyle ise iade geçip başka bir kol tercih etmeyi düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2375978

Maalesef seste Hz bant aralığı düşecektir ama hissedilir boyutta olmaz. Mikrofonu tutan shock Mount çıkmıyor fakat mikrofonun içerisinden standa uygun ağızlı paso çıkıyor o şekilde mikrofonu standa takabiliyorsunuz iade etmenize hiç gerek yok.

Maalesef seste Hz bant aralığı düşecektir ama hissedilir boyutta olmaz. Mikrofonu tutan shock Mount çıkmıyor fakat mikrofonun içerisinden standa uygun ağızlı paso çıkıyor o şekilde mikrofonu standa takabiliyorsunuz iade etmenize hiç gerek yok.
Hocam o shock mount mikrofondan çıkmıyor mu zaten, ayrıca bu şekilde bağlanan kollara başka mikrofonlar da olur diye dedim. Bu attığınızı sipariş geçtim ama bunda mikrofonun oturacağı bir kısım varya başka mikrofon oturmazsa falan diye düşündüm. Kaldı ki uysa dahi mecbur shock mountsuz kullanmış olacağım. Çok fark ettiriyor mu o ? Titremeleri falan önlüyormuş diye biliyorum.
Sanki diğer türlü daha sağlam gibi gözüktü. (Shock mountlu yapı)

Hocam o shock mount mikrofondan çıkmıyor mu zaten, ayrıca bu şekilde bağlanan kollara başka mikrofonlar da olur diye dedim. Bu attığınızı sipariş geçtim ama bunda mikrofonun oturacağı bir kısım varya başka mikrofon oturmazsa falan diye düşündüm. Kaldı ki uysa dahi mecbur shock mountsuz kullanmış olacağım. Çok fark ettiriyor mu o ? Titremeleri falan önlüyormuş diye biliyorum.
Sanki diğer türlü daha sağlam gibi gözüktü. (Shock mountlu yapı)
Shock mount mikrofondan çıkıyor da yerine başka mikrofon takamazsınız çünkü yanları lastikli. Lastiklerinden ayırıp taksanız bile tam oturmaz başka mikrofon ile denedim. Shock mount önemli detay çünkü etrafındaki sarmal lastikler mikrofonu shock mountta çok sıkı şekilde tutuyor, titreşimi de en aza indirgiyor.

Shock mount mikrofondan çıkıyor da yerine başka mikrofon takamazsınız çünkü yanları lastikli. Lastiklerinden ayırıp taksanız bile tam oturmaz başka mikrofon ile denedim. Shock mount önemli detay çünkü etrafındaki sarmal lastikler mikrofonu shock mountta çok sıkı şekilde tutuyor, titreşimi de en aza indirgiyor.
İşte o yüzden dedim bu kol yerine direkt şu şekilde shock mounttan montajlanan kollardan almak daha iyi olmaz mı

Dosya Ekleri

• IMG_9773.jpeg
    IMG_9773.jpeg
    48,3 KB · Görüntüleme: 62
Hocam merhabalar. Bu mikrofonu almayı düşünüyorum. Anakartım b450m s2h. Şu an ilanlarda gezerken 1800₺'ye pop filtresinde ufak bir delik olan ve usb kablosu olmayan bi pd200x buldum. Sizce biraz indirim isteyip onu mu alayım yoksa sesçibaba'dan 2500₺'ye 0 mı alayım? Usb kablosu olmadığı için ya tekrar kablo almam lazım ya da xlr kablosu vs almam lazım ama onun için mikser/ses kartı vs almak gerekiyormuş derken kafam karıştı. 1800₺'ye içinde kablosu olan fifine 688 de var. Ayrıca 1200₺'ye a6v de var. Youtube'da oyun içeriği çekeceğim. Klavye sesini çok alırsa, ekstra seslendirme yapmayı planlıyorum mikrofon fark etmeksizin.

Hocam merhabalar. Bu mikrofonu almayı düşünüyorum. Anakartım b450m s2h. Şu an ilanlarda gezerken 1800₺'ye pop filtresinde ufak bir delik olan ve usb kablosu olmayan bi pd200x buldum. Sizce biraz indirim isteyip onu mu alayım yoksa sesçibaba'dan 2500₺'ye 0 mı alayım? Usb kablosu olmadığı için ya tekrar kablo almam lazım ya da xlr kablosu vs almam lazım ama onun için mikser/ses kartı vs almak gerekiyormuş derken kafam karıştı. 1800₺'ye içinde kablosu olan fifine 688 de var. Ayrıca 1200₺'ye a6v de var. Youtube'da oyun içeriği çekeceğim. Klavye sesini çok alırsa, ekstra seslendirme yapmayı planlıyorum mikrofon fark etmeksizin.
Bence 0 al dostum zaten yanına alacaklarınla arada az bi fark kalacak o az farka 2. Ele değmez bence

Technopat Haberler

Geri
Yukarı